Skip to main content
GoGreen

Infosessie: Go Green Roadmap + bezoek DHL HUB Roeselare

Met het nieuwe distributiecentrum dat DHL in januari 2020 in gebruik nam, trekt het volop de kaart van de duurzaamheid, wat volledig past binnen de GoGreen roadmap van de groep Deutsche Post DHL.

We starten met een bezoek aan het gloednieuwe magazijn van 2.800 vierkante meter waar men 3.000 pakjes per dag kan behandelen, ofwel 1 pakje per seconde. Er kunnen maar liefst zes vrachtwagens op hetzelfde moment aanrijden. In totaal komen er op de nieuwe bedrijfssite 3 inritten, 60 laad- en loskades voor lichte vrachtwagens en bestelwagens, een aangebouwd kantoorgebouw van 400 vierkante meter en een aparte parking voor werknemers en bezoekers. Nadien wordt de GoGreen roadmap toegelicht met als targets:

  • CO2-uitstoot 50% verlagen ten opzichte van 2007.
  • Lokale luchtvervuiling verminderen door te werken met 70% groene pick-up en delivery oplossingen zoals cubicycles en elektrische voertuigen.
  • 80% van het personeel kunnen certifiëren als GoGreen specialisten en hen zo betrekken in omgevings- en milieubeschermende activiteiten.

Inschrijven voor deze infosessie en bedrijfsbezoek kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Anouk Andries.

Doelgroep

Logistiek, transport en supply chain verantwoordelijken of zaakvoerders.

Spreker

Ansfrid Vanlerberghe, transport manager bij DHL Express België.

DHL

VLAIO - VOKA

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Adres

DHL HUB Roeselare
Onledebeekstraat 6
8800 Roeselare

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is een gratis.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar anouk.andries@voka.be en dit tot 24 uur voor aanvang van de infosessie. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group