Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Infosessie Finance: waar staat Vlaanderen?

Wat zijn de economische vooruitzichten in Vlaanderen? En welke impact hebben ze op je organisatie, en jouw rol als financieel verantwoordelijke? Boeiende vraagstukken die aan bod komen tijdens deze gratis infosessie.

De Vlaamse economie vertaalt zich steevast in het bedrijfsleven. Welke vooruitzichten zijn er voor jouw onderneming? Hoe impacteert de economie verschillende sectoren? Waar gaan de rentes heen, en de inflatie? En hoe consolideer je het soms wankelende vertrouwen van de consument? 

Vraagstukken die jou als financieel verantwoordelijke of CFO ongetwijfeld bezighouden. Op deze netwerkavond brengen we je samen met collega's uit verschillende sectoren en bedrijven. Inspiratie krijg je van onze Voka-hoofdeconoom Bart Van Craeynest, die vorig jaar 'België kan beter' uitbracht. Het boek graaft diep in de economische thema's die ons bezighouden. Zijn inzichten zet hij om in een heldere keynote. 

Programma

  • 18.00 uur: Ontvangst met hapje en drankje
  • 18.45 uur: Kennismaking met nieuwe financiële lerende netwerken: Boost Finance & Plato Finance
  • 19.00 uur: Keynote 'Een inkijk in de economische vooruitzichten van Vlaanderen', Bart Van Craeynest
  • 20.00 uur: Netwerkmoment
  • 21.30 uur: Voorziene einde

Boost & Plato Finance?

Plato is het beproefde lerende netwerk van Voka dat al meer dan 30 jaar ondernemers en kaderleden samenbrengt om rond uiteenlopende thema's van elkaar te leren. Met externe expertise en de begeleiding van een sterk mentorenteam, groei je in je ondernemerschap. 

Boost focust zich op ervaren profielen die aan de hand van best practices en bedrijfsbezoeken het lerend netwerk voeden. Inhoudelijke sessies worden aangevuld met een inspirerende kijk achter de schermen met vooraanstaande bedrijven. Met deze finance-trajecten maak je kennis tijdens de infosessie. 

Voor wie?

CFO's, financieel directeurs en -verantwoordelijken van middelgrote ondernemingen (tussen 50 en 250 medewerkers) die hun visie en werking strategisch willen versterken. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

 

Contactpersoon

Evy Gordts

Plato-coördinator regio Waasland

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis infosessie

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie

Deze activiteit bieden we gratis aan. Gelieve je inschrijving te respecteren, of ons minstens een week vooraf te laten weten mocht je toch verhinderd zijn. Wij voorzien catering en vermijden graag voedselverspilling. Een ingeschreven deelnemer mag zich steeds door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen.

Privacy

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan