Skip to main content
Map
Voka Infosessie

Infosessie Converteerbare lening

Starten
  • Online

Financiering zoeken als start-up is complex en tijdrovend. En, toegegeven, niet altijd plezant. Een converteerbare lening kan soelaas bieden. Maar hoe werkt dat dan?

Stel je voor: financiering krijgen zonder onmiddellijk aandelen te moeten uitgeven, of in een prille start-upfase je bedrijf al te moeten waarderen. Een converteerbare lening maakt dat mogelijk. Zo krijg je nu al kapitaal, en zet je de converteerbare lening pas om in aandelen wanneer de waarde van je bedrijf makkelijker kan worden bepaald.

In deze gratis infosessie maken we je wegwijs in alle aspecten van deze financieringsmogelijkheid. Er zijn immers nog heel wat andere voordelen aan verbonden. Emily Kegels van Venture capital fonds Pitchdrive én start-up getuigenis van Youri Vanlommel (We Fynd) loodsen je door de valkuilen en de opportuniteiten van de converteerbare lening.

Ook slim omgaan met financiering? Vergeet je zeker niet in te schrijven!

Voor wie?
Start-up founders die op korte of middellange termijn externe financiering willen aantrekken
 

Contactpersoon

Guido Frederiks

Adviseur startersfinanciering & snelle groei

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering