Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Infosessie Bryo Vlaams-Brabant

  • Online

Ben jij al bekend met Bryo, de starterscommunity van Voka? In dit starterstraject focussen we op iedereen met goesting om te ondernemen. Heb je een origineel ondernemersidee? Sta je bij de uitbouw van je onderneming nog voor heel wat uitdagingen? Wil je je graag omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers? Luidt het antwoord op een van deze vragen 'ja', dan is Bryo het uitgelezen traject voor jou!

Als deelnemer aan Bryo krijg je begeleiding bij alle uitdagingen die op je weg liggen bij de opstart en groei van je eigen start-up. Naast de bijeenkomsten brengen we je ook in contact met ervaren ondernemers, experten en potentiële investeerders. Hun feedback helpt jouw idee, project of start-up ongetwijfeld naar een hoger niveau te tillen. Met individuele vragen kan je ook steeds terecht bij jouw Bryo-coach Lien of Veronique.

Tijdens deze gratis infosessie ontdek je wat Bryo allemaal te bieden heeft voor startende ondernemers! 🚀

Programma

  • 19.00 - 19.30 u: Voorstelling Bryo-trajecten en begeleiding
  • 19.30 - 20.00 u: Getuigenissen van Bryo-deelnemers
  • 20.00 - 21.00 u: Q&A en netwerking

Doelgroep

Er zijn drie soorten Bryo-trajecten, telkens met een andere doelgroep voor ogen:

Bryo StandUp

Bryo StandUp is er voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen die nog niet concreet is opgestart en nog geen ondernemingsplan heeft uitgewerkt.

Bryo StartUp

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat houdt flink wat uitdagingen in. Je kan je (vaak nog prille) ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers en je krijgt nieuwe inzichten van ervaren ondernemers en coaches. Zij delen met veel plezier hun kennis.

Bryo ScaleUp

Bryo ScaleUp is er voor ondernemers met een marktklaar product en een schaalbaar businessmodel die willen groeien. Momenteel realiseer je een omzet van minimaal € 100.000 per jaar en de komende jaren wil je die laten groeien tot meer dan € 1.000.000. Jouw rol in het bedrijf is voortdurend in beweging en je bent volop bezig met de uitbouw van een team. Het uitbouwen van jouw bedrijf houdt tal van nieuwe uitdagingen in waar we samen voluit voor gaan.

Heb je een vraag voor onze startersadviseurs? Stel ze hieronder!

 

 Logo vlaio

bryo logo

 

Contactpersonen

Veronique Mestdagh

Manager Ondernemerschap

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus