Skip to main content
Map
Voka Infosessie

Infosessie Bryo StandUp-StartUp-ScaleUp

Starten
  • Online

Ben jij al bekend met Voka Bryo, de starterscommunity van Voka - KvK Vlaams-Brabant? In dit starterstraject focussen we op iedereen met goesting om te ondernemen. Heb je een origineel ondernemersidee? Sta je bij de uitbouw van je onderneming nog voor heel wat uitdagingen? Wil je je graag omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers? Luidt het antwoord op een van deze vragen 'ja', dan is Bryo het uitgelezen traject voor jou!

Als deelnemer aan Bryo krijg je begeleiding bij alle uitdagingen die op je weg liggen bij de opstart en groei van je eigen start-up. Naast de bijeenkomsten brengen we je ook in contact met ervaren ondernemers, experten en potentiële investeerders. Hun feedback helpt jouw idee, project of start-up ongetwijfeld naar een hoger niveau te tillen. Met individuele vragen kan je ook steeds terecht bij jouw Bryo-coach Sofie of Veronique.

Tijdens deze gratis infosessie ontdek je wat Bryo allemaal te bieden heeft voor startende ondernemers! 🚀

Programma

  • 19.00 - 19.30 u: Voorstelling Bryo-trajecten en begeleiding
  • 19.30 - 20.00 u: Getuigenissen van Bryo-deelnemers
  • 20.00 - 20.30 u: Q&A

Innovatieve starterssteun van VLAIO

Kom jij in aanmerking voor starterssteun van VLAIO? Bekijk de criteria en aanmeldingsprocedure:

Meer info

Doelgroep

Bryo StandUp is er voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen die nog niet concreet is opgestart en nog geen ondernemingsplan heeft uitgewerkt.

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat houdt flink wat uitdagingen in. Je kan je (vaak nog prille) ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers en je krijgt nieuwe inzichten van ervaren ondernemers en coaches. Zij delen met veel plezier hun kennis.

Bryo ScaleUp is er voor ondernemers met een marktklaar product en een schaalbaar businessmodel die willen groeien. Momenteel realiseer je een omzet van minimaal € 100.000 per jaar en de komende jaren wil je die laten groeien tot meer dan € 1.000.000. Jouw rol in het bedrijf is voortdurend in beweging en je bent volop bezig met de uitbouw van een team. Het uitbouwen van jouw bedrijf houdt tal van nieuwe uitdagingen in waar we samen voluit voor gaan.

logo's

Contactpersonen

Sofie Vermeir

Adviseur Bryo - starten

Veronique Mestdagh

Adviseur Bryo - snelle groei

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus