Skip to main content
Map

Industry 4.0 inspiratie missie Porto 2023

Inspiratiemissie_Porto

In samenwerking met Flanders Make organiseert Voka - Kamer van Koophandel Limburg van zondag 26 november tot en met donderdag 30 november 2023 een unieke industrie 4.0 roadtrip doorheen Porto. We nodigen jou van harte uit om je samen met ons te laten inspireren door de nieuwe concepten van de 4de industriële revolutie en digitale technologie. Bij top-bedrijven in Porto krijgen we een exclusieve rondleiding en/of inleiding van hoe doorgedreven digitale evolutie en connectiviteit leiden tot nieuwe manieren van produceren, nieuwe producten en nieuwe businessmodellen.

Wat biedt deze missie jou?

  • 1. Heel veel nieuwe inspiratie
  • 2. Nieuw netwerk van 20 gelijkgestemde personen (industrie 4.0)
  • 3. Unieke inkijk bij enkele topbedrijven in Porto

Waarom bezoeken we Porto?

Porto heeft een groeiend technologisch ecosysteem met tal van startups, technologiebedrijven en onderzoeksinstellingen die zich richten op geavanceerde technologieën. Dit omvat sectoren zoals Artificiële Intelligentie, Internet of Things en Data-analyse.​​​​​​​

 

Porto herbergt enkele gerenommeerde universiteiten en onderzoekscentra, zoals de Universidade do Porto en het INESC Porto (Instituto de Engenharia de Sistemas e Computadores do Porto), die betrokken zijn bij onderzoek en ontwikkeling op het gebied van Industrie 4.0 - technologieën. We staan rechtstreeks in contact met INESC via Flanders Make, wat het mogelijk maakt om topbedrijven te bezichten.

Porto heeft sterke industriële sectoren, waaronder de textielindustrie, de chemische industrie en de voedselverwerkingsindustrie, die stappen zetten richting digitalisering en automatisering om concurrentievoordeel te behouden.

Wil je alvast een voorproefje?

Wie is de programma manager?

Het programma wordt begeleid en werd mee samengesteld door dr. ir. Dirk Torfs, voormalig CEO van Flanders Make, die een sterk doorgedreven kennis heeft van de mogelijkheden van industrie 4.0. 

Dirk_Torfs

Met steun van

Vlaio

Flander-Make

Contactpersonen

Cathérine Dreesen

Directeur internationalisatie & innovatie

Sebastien Conings

Senior adviseur ondernemingen

Adres

Rua Sá Da Bandeira 84
4000-427 Porto

Wanneer

Prijs

€ 3.420,00 (excl. btw) voor leden

€ 5.130,00 (excl. btw) voor niet-leden

Opties (exclusief 21% BTW) onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs op moment van bevestiging

  • Annuleringsverzekering : 6.5 % van de reissom 
  • Supplement single room : € 350,00 per persoon 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Meer informatie of interesse?

Laat het ons weten via onderstaande button

Ik wil meer informatie