Skip to main content
Industrial scOUT!ng

VOLZET Industrial Scouting 2019

Scouten of vrij vertaald ‘speuren naar talent’. Vier vooruitstrevende productiebedrijven die werken met lean manufacturing openen hun deuren en ontvangen ons voor een bedrijfsbezoek.

Vier industriële maakbedrijven openen hun deuren en ontvangen ons voor een bedrijfsbezoek. Na een korte bedrijfsvoorstelling, volgt een technische uiteenzetting over de lean implementaties en de interne verbetercultuur. Daarna worden we meegenomen voor een 2 uur-durende rondleiding op de werkvloer in de productie.

De sectoren van de vier gastbedrijven zijn verschillend, maar ze hebben wel één ding gemeen: ze streven naar het optimaliseren van hun productie door de implementatie van specifieke lean manufacturing tools en het professionaliseren van hun medewerkers aan de hand van een doorgedreven competentiebeleid. Hun slagvaardigheid resulteert in een kortere doorlooptijd, meer flexibiliteit in de productie en meer ownership bij de medewerkers.

Deelname aan Industrial scOUT!ng omvat 4 bezoeken in de voormiddag met aansluitend een lunch die u aangeboden wordt door Voka. De deelnemer ontvangt vooraf een persoonlijke uitnodiging met alle details over het bezoek. We spreken telkens af op de locatie van het te bezoeken bedrijf. 

Gastbedrijven


Doelgroep

Deelname is voorbehouden aan operationeel managers, productieverantwoordelijken, proces engineers die betrokken worden bij het continu verbeteren van hun productieprocessen. Omwille van het interactieve karakter wordt het aantal deelnemers beperkt tot 25. 

In the pipeline

scOUT!ng Industrie 4.0: start 11 september - link
Warehouse scOUT!ng: start 16 oktober - link

Tremec logoVulkoprin logoVolvo carsLeggett logo

 

Adres

Adressen worden pas bekend gemaakt na inschrijving
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 740 euro
  • Niet-leden: 1110 euro

Voor deze opleiding kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste bezoek van de reeks. Erkenningsnummer: DV.O104126.

Kmo-portefeuille

Extra

Omwille van organisatorische redenen, kan enkel ingeschreven worden voor het volledige traject, niet per bezoek.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel per mail (naar britte.odegard@voka.be) tot 7 werkdagen voor het eerste bezoek. Een ingeschreven deelnemer mag door een collega laten vervangen mits melding vooraf. Bij latere annulering blijft het volledige inschrijfbedrag verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacy wetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Lerend Netwerk-groep te annuleren indien te weinig deelnemers (minimum 12).

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx