Skip to main content
Map

Impact

Impact is een persoonlijk groeitraject waarbij je leert hoe communicatie echt werkt!

Ontdek hoe jouw zintuigen, gedachten en gevoelens onbewust jouw communicatie beïnvloeden en ga ermee aan de slag.

Leer een set van technieken die je toelaten om je communicatievaardigheden aan te scherpen en je interne werelddialoog onder controle te krijgen

Impact is een persoonlijk groeitraject waarbij je leert hoe communicatie echt werkt en hoe dat impact op jezelf en anderen kan hebben. De opleiding legt de focus op het begrijpen van de mensen waarmee je communiceert. Aan de hand van de mix tussen verbale en non-verbale communicatie leer je de andere begrijpen en anticiperen op zijn/haar noden door jouw communicatie hierop aan te passen.

  • Je leert om beter met je emoties om te gaan
  • Een inzicht in hoe de ander denkt
  • Dat gedachten en overtuigingen bepalen hoe je naar de wereld kijkt
  • Hoe je conflicten met jezelf en anderen snel oplost

Kortom, hoe communicatie echt werkt!

De opleiding is opgedeeld in 4 modules.

Tijdens deze module krijg je inzicht in je eigen communicatie(model) en dat van anderen. Leer hoe je bewust en onbewust zaken kunt detecteren, eruit kunt leren en impact kan creëren op jezelf en je relaties met anderen. 

 Tijdens deze module gaan we dieper in op jouw eigen zelf- en wereldbeeld. Leer hoe je de betekenis van jouw interne representatie kan veranderen en zo jouw stemming en deze van anderen kan beïnvloeden. Jouw stemming heeft een grote impact op wat je doet in de wereld, namelijk jouw gedrag en dus ook op de resultaten die je genereert. 

Tijdens deze module leren we je enkele technieken om de communicatie met jezelf en anderen te versterken. We leren je situaties -letterlijk- in een ander licht te zien, waardoor er meer beweging komt in een vastgelopen denkwijze die een probleem vormt. Met deze technieken ontdek je nieuwe keuzemogelijkheden voor jezelf en voor anderen. 

Tijdens deze laatste module gaan we je eigen verhaal en wie je bent herschrijven. We leren je werken naar congruentie in de verhalen die je tegen jezelf zegt, wat je tegen anderen over jezelf zegt en wat je denkt dat anderen over je zeggen. Congruentie geeft vertrouwen en persoonlijke kracht, wat een grote impact heeft op je eigen leven en dat van anderen.  
 

Deze opleiding wordt gegeven in samenwerking met Just That

impact - leer hoe communicatie echt werkt

Deze opleiding is ontwikkeld en uniek opgesteld door Just that.
Just That is gespecialiseerd in opleidingen rond communicatietechnieken die wetenschappelijk onderbouwd zijn.
De opleiding Impact wordt in het Engels gegeven door dr. Bogdan Matei en Jana Willems. Koen Martens werkt achter de schermen mee aan de inhoud van dit traject.

  • dr. Bogdan Matei is een psychiater die zich vooral verdiept in het ontwarren van je gedachtegoed en de manier waarop wij bepaalde dingen zien en hoe het onze manier van communiceren beïnvloed.
  • Jana Willems is een enthousiaste onderneemster. Met veel energie en passie gaat ze aan de slag met haar projecten. 
  • Koen Martens is een veelzijdige ondernemer. Hij kan mensen doorzien en lezen zoals je een balans leest en specialist in Neuro Linguïstisch Programmeren.

Wil je graag meer info over deze opleiding?

Op 27 maart organiseren wij een gratis infosessie en een ontmoeting met Dr Bogdan Matei.

Let wel: inschrijven voor deze infosessie is verplicht

klik hier

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator Talent

Adres

La Butte aux Bois en Terhills Hotel
3620 Lanaken

Wanneer

Prijs

€ 4.750,00 voor leden van Voka - KvK Limburg, excl. btw

€ 6.250,00 voor niet-leden Voka - KvK Limburg, excl. btw


Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:
DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 56 uur

Voorwaarden

Bij annulering van je deelname op minder dan 30 dagen voor aanvang van het traject heeft de opleidingsverstrekker Voka - Kamer van Koophandel Limburg recht op 100% van het totaalbedrag van het traject.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.