Skip to main content

Houtbanket 2022

Het netwerkmoment voor de houtsector

Na twee jaar afwezigheid is het bestuur van de afdeling Hout van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland blij om op donderdag 6 oktober een nieuwe editie van het Houtbanket aan te kondigen. Intussen gaat het al om de 143ste editie! Meer dan ooit hét ideale netwerkmoment voor collega-ondernemers in de houtsector.
 
Een heerlijke maaltijd, een gastspreker die je boeit en verbaast, unieke contacten en gesprekken zijn dé ingrediënten van deze niet te missen bijeenkomst. Ook jou ontvangen we die dag graag. Meer informatie en de officiële uitnodiging volgt snel maar blokkeer alvast 6 oktober in je agenda.

Meer informatie volgt snel.

Wanneer

Prijs

Meer info volgt.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan enkel schriftelijk via pr.aw@voka.be tot en met 29 september 2022. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een ander persoon laten vervangen. Gelieve de naamswijziging voor 6 oktober door te geven.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende