Skip to main content
Map

Hoe krijg je je medewerkers mee met digitalisatie?

Je hebt als bedrijf de broodnodige digitale transformatie helemaal uitgedacht en voorbereid. Alles binnen het bedrijf gaat vanaf nu sneller, beter en vooral goedkoper. Maar vervolgens blijkt dat je medewerkers minder enthousiast zijn over dit nieuwe systeem. Hoe ga jij om met deze weerstand en hoe krijg je je medewerkers mee in deze digitale transformatie?

Tijdens deze interactieve opleiding wordt er stilgestaan bij digitale transformatietrajecten met de focus op people en change management. Volgende vraagstukken komen onder meer aan bod:

  • Waarom ervaar je weerstand bij stakeholders en gebruikers?
  • Hoe kan je de verschillende fases van weerstand herkennen?
  • Hoe ga je om met weerstand?

Naast een theoretisch kader, worden er best practices en tips & tricks gedeeld om jouw digitaal transformatietraject succesvol te laten landen. 

Doelgroep
HR managers en HR medewerkers die weerstand ondervinden bij de implementatie van nieuwe digitale tools of die zich tegen toekomstige weerstand willen wapenen. 

Spreker
Valerie Godaert is Senior consultant HR Outsourcing bij Deloitte en gepassioneerd door hoe technologie HR kan versterken. Ze bouwde ervaring op in het automatiseren van processen, het creëren van analyse rapporten en het implementeren van zowel kleinere tools als een volwaardig HRIS. Valerie haar servicegerichte, analytische en people mindset zorgt ervoor dat zij pragmatisch te werk gaat vanuit het standpunt van de eindgebruiker.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak te mogelijkheden.

Contactpersoon

Sofie Engelen

Coördinator internationale dienstverlening

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Lid: €185 (excl. 21% btw)
Niet-lid: €245 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 14 juni 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 21 juni 2023
Projectbedrag: €185 voor leden, €245 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 3
Thema: personeelsmanagement

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan