Skip to main content
Map

Hoe behoud jij de kennis binnen jouw organisatie?

De ultieme aanpak om samen met jouw medewerkers meer te bereiken

Jouw bedrijf is een vat vol kennis, voornamelijk dankzij de medewerkers. Maar wat als zij het bedrijf verlaten? Vraag jij je ook soms af hoe je nieuwe medewerkers efficiënt kan opleiden? Of hoe jij de werking nog kan verbeteren? Pak deze vragen proactief aan en leer in deze opleiding hoe je met kennismanagement jouw team een klasse sterker maakt.

Deze opleiding richt zich op elke ondernemer, manager of teamleider die de kennis in zijn organisatie beheert. Voor deze opleiding is geen voorkennis nodig, wel een gezonde nieuwsgierigheid naar geschikte manieren om performante teams verder te laten groeien door de ontwikkeling van medewerkers centraal te stellen.

PROGRAMMA

  • Je leert wat kennismanagement is en waarom het belangrijk is om kennis heel open uit te wisselen.
  • Je maakt kennis met de kernonderdelen van kennismanagement en hoe je die heel praktijkgericht kan toepassen in jouw team of organisatie, zonder te moeten grijpen naar dure en vaak inefficiënte softwarepakketten.
  • Je leert kennismanagement inpassen in andere aspecten van jouw organisatie, zoals de doorgroeitrajecten voor jouw medewerkers.

SPREKER
Michael Houben, zaakvoerder & trainer, MACH 8.

Contactpersoon

Margo Mathys

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Lid: €370 (excl. 21% btw)
Niet-lid: €490 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 24 maart 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering