Skip to main content
Map

Het opleidingsplan: wat nu?

In maart van dit jaar werkte je in allerijl het verplichte opleidingsplan voor je medewerkers af. En nu? Ligt het in de schuif als verplicht nummer, of haal je er écht voordeel uit?  

Jouw opleidingsplan is lang niet het enige dat ergens in een schuif stof vergaart. Nochtans heeft het ontwikkelen van je medewerkers echt zijn voordeel. Hoe kijk je in de organisatie naar opleiding? Wat is voor jou het doel van bijleren? Wat definieer je als leermoment? Door het idee van ‘verplicht opleiden’ te herdenken naar mogelijkheden om te groeien als bedrijf, haal je er al snel meer uit dan je dacht.

Een atypische kijk op learning & development dankzij Els Minner (Room without a Roof), die het opleidingsplan concreet maakt en meedenkt op maat van jouw organisatie.

Tijdens dit traject maak je écht werk van je opleidingsplan. In vijf halve dagen leer je alles over een slimme L&D-aanpak die wel verschil maakt voor je onderneming.

Programma

  • 3 oktober | Visie en strategie: waarom inzetten op ontwikkeling van je mensen? Wat is je visie erop en welke meerwaarde heeft het?
  • 10 oktober voormiddag | Opleidingsplan opmaken: input verzamelen en nodenanalyse maken, de juiste tools gebruiken, meten en monitoren
  • 10 oktober namiddag | Omzetten in praktijk: prioriteiten stellen, de juiste kanalen en activiteiten kiezen, taak- en rolverdeling
  • 17 oktober | Toekomstperspectief: talentmanagement en competentiematrix, gedragenheid in de organisatie
  • 24 oktober | Intervisie: ideeën uitwisselen over eigen opleidingscase

Voor wie
HR-verantwoordelijken of zaakvoerders van kleine tot middelgrote ondernemingen. Productiebedrijven met een arbeiderspopulatie halen nog extra inspiratie uit deze opleiding over het opleidingsplan voor blue collars!

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Margo Mathys

adviseur opleidingen en lerende netwerken

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€550,00 excl. btw

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 26 september 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
De kmo-portefeuille is voor deze opleiding niet van toepassing.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende