Skip to main content

Het ondernemersverhaal van Sack Zelfbouw (GRATIS)

Van verkoop uit eigen garage tot ‘Best Managed Company 2020’

Ongeveer 20 jaar geleden is Sack Zelfbouw ontstaan in de garage van Ann De Groote en Mike Sack. Als fervente doe-het-zelvers stelden ze vast dat gewone doe-het-zelfzaken hun klanten onvoldoende begeleidden, dus besloten zij hiervoor een oplossing te bieden. Zoveel jaren later is Sack Zelfbouw uitgegroeid tot de marktleider in zelfbouwpakketten, met zes fysieke winkels en een virtuele toonzaal.Ann De Groote

Met een gefundeerde bedrijfsstructuur en -cultuur zijn alle acties nu gericht op groei, waarbij digitalisatie en vooruitdenken vooropstaan. Dit uit zich onder andere in de titel van Best Managed Company die het bedrijf in 2020 kreeg toegekend door Deloitte.

Laat u inspireren door dit unieke ondernemersverhaal, gebracht door oprichter en zaakvoerder Ann De Groote. We starten om 14.30 uur voor deze inspiratiesessie van ongeveer 45 minuten. We sluiten af met een gezamenlijk netwerkmoment. Schrijf u in via deze webpagina.

 

 

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland

Banner BNDDit evenement vindt plaats tijdens Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland op 13 en 14 oktober 2021. Deze tweedaagse fysieke netwerkbeurs voor de regio Antwerpen-Waasland vindt plaats in Antwerp Expo. Ze biedt ruimte aan 120 standhouders en verwacht 4.000 bezoekers, gespreid over twee dagen. Een bezoek aan de beurs is gratis, maar inschrijven is verplicht. Klik hier voor meer informatie over de beurs of schrijf hier onmiddellijk in.

Aansluitend op de goedgevulde beursvloer biedt de beurs een sterk inhoudelijk programma, met boeiende en actuele infosessies en ijzersterke netwerkmomenten voor standhouders én bezoekers. Benieuwd? Ontdek het volledige programma hier en schrijf in voor de sessie(s) die u wenst te volgen. Zo ontvangt u alle nodige praktische informatie.

Adres

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland | Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis.

Deze activiteit, alsook Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland is gratis voor bezoekers.

Voorwaarden

Indien u na eerder aanmelding niet kan deelnemen, vragen wij u om ons hiervan ten laatste de dag voor de activiteit op de hoogte te brengen via pr.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans