Skip to main content
Map

Het nut van AI in jouw kmo

AI wat de klok slaat: artificiële intelligentie is niet meer weg te denken. Blijf jij er nog ver van weg of spring je snel op de (zelfrijdende) kar? Ontdek in deze opleiding wat AI voor jouw kmo kan betekenen. 

Je hebt ongetwijfeld al eens een tekst in ChatGPT gezet, of een AI-filter losgelaten op een foto van je huisdier. Maar heb je ook al structureel nagedacht over de rol van artificiële intelligentie in je bedrijf? 

Als kmo haal je heel wat efficiëntiewinst uit het gebruik van AI. Want wat als je geen uren meer verliest om een LinkedIn-post te schrijven? Of als je het budget niet hebt om een professionele bedrijfsvideo te laten maken? 
In drie halve dagen leer je:

  • De fundamenten van AI en ins & outs van ChatGPT
  • Ethische bedenkingen en vooroordelen
  • Data-analyses om prestaties te optimaliseren
  • Praktische toepassingen van ChatGPT
  • Andere tools zoals Midjourney en HeyGen voor beeld en video
     

Mattias Vercauteren (Fair Advantage) kent zijn weg blindelings in het boeiende AI-landschap. Hij zet je praktisch op weg in deze driedelige opleiding.

Voor wie?

Elke zaakvoerder of medewerker die z’n koudwatervrees wil overwinnen en het beste wil halen uit deze digitale (r)evolutie. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.
 

Contactpersoon

An Spooren

Kmo-adviseur

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden en niet-leden: €550 (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan