Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Het HR Forum voor bedrijven uit Gent en Meetjesland 2024

Ben je opzoek naar klankborden en interessante bedrijven die gevestigd zijn in Gent of het Meetjesland om je HR uitdagingen mee te delen? Dan is het HR Forum Gent en Meetjesland het juiste lerende netwerk voor jou! Tijdens deze regionale bijeenkomst met HR Managers en HR Directors van grote ondernemingen bespreken we strategische HR topics of actuele items. 

Tijdens het HR forum staat ervaringsuitwisseling centraal. Door middel van het uitwisselen van good practices en inspirerende inzichten van externe experts. Je kan er ook uw HR-vraagstukken of personeelszaken die u bezig houden, voorleggen en aftoetsen met de groep

Op basis van de input van de groep bepalen we de onderwerpen waarrond we tijdens het traject gaan werken. Tijdens elke sessie voorzien we een inspirerende keynote over een actueel thema. 

Deze vaste groep van HR Managers komt vier maal per jaar samen, bij de deelnemende bedrijven uit de regio.
Er wordt telkens een korte toelichting en bedrijfsrondleiding voorzien, wat als meerwaarde wordt beschouwd voor extra inspiratie en nieuwe ideeën.

Doelgroep?

Bedrijven met meer dan 100 medewerkers in dienst en gevestigd in Gent of het Meetjesland kunnen deelnemen aan dit HR Forum. 

Niet gevestigd in Gent of Meetjesland, we organiseren ook HR Forums in andere regio's:

Foto

Contactpersoon

Simon Brouckaert

Jong Ondernemen - Arbeidsmarkt

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 550 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?
Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.