Skip to main content
Map

Het geheim van succesvol onderhandelen

Onderhandelen doe je vaker dan je denkt, maar misschien niet altijd optimaal. En laat dat één van de kerncompetenties in het bedrijfsleven zijn. Tijd om je onderhandelingsstijl aan te scherpen, dus!

Kalm en beheerst aan de onderhandeltafel komen, zelfzeker je punten overbrengen en de deal van je leven sluiten: dat klinkt geweldig. Toch is het niet iedereen gegeven. Hoe vermijd je dat je met een wrang gevoel overblijft? Of compromissen sluit waar je niet tevreden mee bent? Door sterker te onderhandelen, natuurlijk. 

Strategische technieken, buikgevoel, en jezelf én anderen kennen… In deze opleiding leer je alles wat je moet weten voor een succesvol onderhandelingsgesprek. Geen dubieuze trucs, maar inzicht in je eigen onderhandelingsstijl en praktische tips om betere deals te sluiten. 

Wat mag je verwachten?

  • Wat is onderhandelen? Structuur en fundamenten van een ‘winning’-sfeer;
  • Checklist voor meer zelfvertrouwen en inzicht in het onderhandelproces;
  • Jouw onderhandelingsstijl: doorgronden en bijschaven;
  • Gepaste strategieën en technieken;
  • Onderhandelingen voorbereiden.

Met humor, veel interactie en concrete praktijkcases worden alle onderhandelingsfundamenten op een rij gezet. Resultaten boeken met een win-win-gevoel voor alle partijen, dat is de doelstelling na deze opleiding. Walter Gijs (Sparring) is coach en trainer in onderhandeltechnieken. Zijn boek ‘Deal, het geheim van succesvol onderhandelen’ verscheen bij Lannoo en krijg je ter inspiratie cadeau. 

Voor wie?

Elke professional die regelmatig onderhandelt en zijn intuïtie, mensenkennis en strategische aanpak van onderhandelingstechnieken wil verbeteren. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Zetel Waasland
Kleine Laan 28
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

Leden: €370 (excl. 21% btw)
Niet-leden: €490 (excl. 21% btw)

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 1 november 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 17 november 2023
Projectbedrag: €370 voor leden, €490 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 6
Thema: beroepsspecifieke competenties 

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering