Skip to main content
Map

Haal het vuur in jouw medewerkers naar boven

Gebruik interne communicatie als hefboom voor betrokkenheid

Vraag je je af hoe je jouw medewerkers nog meer kan betrekken bij jouw bedrijf? Ondervind je moeite om talent aan te trekken of aan boord te houden? Of zoek je nog naar het juiste profiel dat de interne communicatie op zich kan nemen? Dan biedt deze opleiding over impactvolle interne communicatie jou tonnen inspiratie.

In deze opleiding van twee halve dagen leer je de elementen identificeren die invloed hebben op het engagement van medewerkers. Je komt ook te weten hoe interne communicatie daar een impact op kan hebben. Zo krijg je inzicht in wat ‘goede’ communicatie is en begrijp je de rol en de taken van een verantwoordelijke voor interne communicatie.

Na de eerste sessie krijg je een opdracht mee naar huis waar de tweede dag verder op gewerkt wordt. Zo verkrijg je het einde van de training een eerste versie van jouw communicatiestrategie.

PROGRAMMA

  • De klantenervaring kennen we allemaal. Maar er bestaat ook zo iets als medewerkerservaring. Welke elementen hebben een impact hierop? Hoe kan interne communicatie hierbij helpen?
  • Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Hoe kan interne communicatie helpen om medewerkers tevreden te houden?
  • Hoe maak je jouw organisatie communicatiever? Vat communicatie op als nieuwe productiefactor, naast grondstoffen, kapitaal en arbeid.
  • Wat houdt ‘goede communicatie’ in?
  • Wat zijn de taken en vaardigheden van een verantwoordelijke voor interne communicatie?
  • Stel je eigen communicatiestrategie op

DOELGROEP
Zaakvoerders, leidinggevenden, hr- of marketingverantwoordelijken die interne communicatie in hun takenpakket hebben.

SPREKER
Erwin Van Overloop is directeur van Vonk, het netwerk voor interne communicatieprofessionals, en freelanceconsultant en -trainer. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in strategische bedrijfsjournalistiek en contentcreatie.

Contactpersoon

Margo Mathys

adviseur opleidingen en lerende netwerken

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Lid: €370 excl. btw
Niet-lid: €490 excl. btw

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 1 mei 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

Hulp nodig?

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering