Skip to main content
Map

Haal alles uit mond-tot-mondreclame

85 % van de ondernemers danken hun beste klanten aan mond-tot-mondreclame. Toch hanteert bijna geen enkel bedrijf hiervoor een concrete strategie. Deze opleiding maakt je op een praktische manier wegwijs in mond-tot-mondmarketing en hoe je daarop meer controle kan krijgen.

Staat marketing voor jou vooral gelijk aan investeren in online kanalen en advertenties? Dan vergeet je wel de meest efficiënte manier van marketing: mond-tot-mondreclame. Hoewel je misschien denkt dat je geen controle hebt op wat over jou wordt verteld, is niets minder waar. Dat maakt deze masterclass jou op een concrete manier duidelijk. Bovendien werk je een plan voor doeltreffende mond-tot-mondmarketing uit op maat van jouw bedrijf.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Marketing anno 2023: hoe gaat marketing de komende jaren evolueren?
  • Met welke systemen kan je mond-tot-mondreclame controleren?
  • Drie levels van mond-tot-mondmarketing.
  • Uitgebreide voorbeelden en tips & tricks.
  • Hoe kan je jouw storytelling aanpassen om je klanten te sturen?
  • Hoe vermijd je slechte mond-tot-mondreclame?
  • Mogelijke strategieën in samenwerking met ambassadeurs en partners.

Spreker
Tomas Mennes is zaakvoerder van Wit, een communicatiebureau gespecialiseerd in mond-tot-mondmarketing. Met meer dan twintig jaar ervaring in marketing en communicatie helpt hij zowel lokale ondernemers als multinationals controle te krijgen over wat er wanneer en door wie over hen wordt gezegd.

Doelgroep
Deze opleiding richt zich op ondernemers en medewerkers die voornamelijk op vertrouwen werken en hun ideale klant en/of sollicitant efficiënt willen bereiken.

Contactpersoon

Sofie Engelen

Coördinator internationale dienstverlening

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Lid: €370 (excl. 21% btw)
Niet-lid: €490 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 22 maart 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 29 maart 2023
Projectbedrag: €370 voor leden, €490 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 6

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering