Skip to main content
Map

Gratis Webinar - Infosessie biodiversiteit

  • Online

Biodiversiteit is van cruciaal belang voor talloze menselijke activiteiten. Verlies aan biodiversiteit betekent niet alleen dat er zeldzame planten- en diersoorten verdwijnen. Het leidt ertoe dat volledige ecosystemen minder produceren en kwetsbaarder worden voor invloeden van buitenaf.

Deze activiteit is naar aanleiding van coronavirus-maatregelen verplaatst naar 18 juni 2020 (voorheen 24 maart). De studiedag zal alsnog doorgaan in de vorm van een gratis webinar.

Europa heeft strenge wetten om de natuur te beschermen, maar die moeten wel worden toegepast in de praktijk. Tijdens deze studiedag krijg je in een eerste luik een overzicht van de relevante natuurwetgeving die een milieucoördinator moet kennen. In een tweede luik gaat een erkend deskundige fauna en flora van Sertius een meer praktische invulling geven en concrete voorbeelden geven van wat deze natuurwetgeving nu in de praktijk betekent, welke obstakels ze kan creëren, maar ook hoe deze kunnen opgelost worden.

Spreker(s)

Jelle Quartier en Bart Gille zijn beiden werkzaam bij Sertius. Sertius CVBA ontstond uit de afdeling Milieu en Veiligheid van Deloitte. Deze internationaal georiënteerde dienstengroep bood het ideale kader aan de Sertius consultants om gedurende enkele jaren uit te groeien tot een belangrijke en betrouwbare milieu- en veiligheidsadviseur.

In samenwerking met

sertius
mik

Wanneer

Prijs

gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Inschrijven kan via de inschrijvingsknop of via inschrijvingen.vb@voka.be

Proximus