Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Gratis infosessie: Welke opportuniteiten biedt Singapore jou als tech-ondernemer?
Voka Infosessie

Gratis infosessie: Welke opportuniteiten biedt Singapore jou als tech-ondernemer?

  • Hybride

Schaal je business internationaal @ Singapore! De ideale tech-hub om internationaal door te breken en de toegangspoort tot de Aziatische markt. Tijdens deze gratis infosessie ontdek je alles over de opportuniteiten in Singapore.

De laatste decennia groeide Singapore uit tot één van de belangrijkste ecosystemen in de tech-wereld. Waaraan het dat te danken heeft? Doorgedreven ondersteuning van de overheid, een economie die kan tellen als de meest innovatieve van Azië, en het hoge scholingsniveau van héél wat jonge talenten. Dat maakt van Singapore de gedroomde toegangspoort tot de Aziatische markt. 

Maar hoe begin je daar als Vlaamse start-up? Hoe werkt je go-to-market? Wat met culturele verschillen, sales of financiering? Hoe kom je aan partnerships? Daar helpt Tech@venture je bij. 

Tijdens deze online infosessie, die we jou samen met Flanders Investment & Trade aanbieden, maak je kennis met Singapore als tech-bestemming dankzij boeiende keynotes van Kim Demeyer, Singapore-kenner bij Flanders Investment & Trade, en van Enterprise Singapore, de overheidsinstelling die start-ups ondersteunt. Enterprise Singapore licht ook SWITCH of de The Singapore Week of Innovation and Technology toe en welke opportuniteiten er hier voor jou liggen.
Ervaring uit de eerste hand krijg je van Ruben Verplancke, die vorig jaar met zijn start-up Sealution een straffe deal sloot in Singapore. Je leert ook meer over de aankomende Tech@venture Singapore. 

Programma

  • Verwelkoming door Flanders Investment & Trade
  • Verwelkoming door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
  • Keynote Kim Demeyer, FIT Singapore: innovation landscape in Singapore, opportunities and business culture
  • Testimonial Ruben Verplancke, co-founder van Sealution
  • Keynote Enterprise Singapore, SWITCH
  • Toelichting Tech@venture door Lien Vanreusel, adviseur starters & scale-ups bij Voka-Kamer van koophandel Antwerpen-Waasland

Voor wie? 

CEO’s en (co-)founders van Vlaamse tech-start- of scale-ups die de tech-markt in Singapore of Zuidoost-Azië willen verkennen, of er willen doorbreken. 

Toegankelijkheid 

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

In samenwerking met

Contactpersoon

Laurence Menten

Coördinator Internationale Dienstverlening

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Ontdek het traject

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan