Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Gratis infosessie: Duurzame financiering

  • Online

Moet duurzaam ook duur zijn? Niet per se. Er zijn heel wat mogelijkheden om je duurzame initiatieven een financieel duwtje in de rug te geven. Van subsidies tot leasing en andere opties: ze komen in deze infosessie aan bod.

Grote plannen om te groeien, te innoveren of te verduurzamen? De kans is groot dat je ergens een substantiële financiering kan vinden voor je initiatief. Of je nu energie-efficiënter wil werken, wil inzetten op duurzame transformatie of hernieuwbare energie, of het groots wil aanpakken met circulaire stromen: duurzame inspanningen worden aangemoedigd. 

Via verschillende partners en kanalen vind je een financieel duwtje in de rug. Tijdens deze gratis infosessie krijg je de interessantste financieringsmogelijkheden op een rijtje. 

Wat kan je verwachten?

Het webinar gaat online door. Het volledige programma vind je binnenkort hieronder. 

  • VLAIO | Subsidies en financieringsmogelijkheden
    De juiste financieringsmix vinden voor een energie-investering of innovatie, da's een uitdaging. VLAIO licht zijn ondersteuningsmogelijkheden toe. 
  • VITO | Eerste hulp bij (het financieren van) circulaire projecten
    Circulair ondernemen betekent innoveren. VITO stelt tools voor die je kwantitatief én kwalitatief helpen voor te bereiden op je financieringsvraag
  • ING | Duurzame financiering voor kmo's
    ING ondersteunt kmo's aan de hand van verschillende financieringsmogelijkheden en steunmaatregelen. Je ontdekt de belangrijkste tijdens het webinar.

Voor wie?

Voor iedereen die zijn schouders zet onder de duurzaamheidsinspanningen van de organisatie, of die financieel moet waarmaken.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Met steun van

Contactpersoon

Sarah Verbeeck

Coördinator duurzaam ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 28 februari. Een ingeschreven deelnemer mag zich steeds door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
Banner belgian coast hotels