Skip to main content

Go International met Mercurio

  • On- en offline

Diversifiëren, nieuwe markten aanboren en groeien door internationalisering is meer dan ooit belangrijk. Wat we geleerd hebben uit de coronacrisis is dat bedrijven die diversifiëren er het sterkst zijn uitgekomen! Bereid u nu voor en sta klaar met een internationale strategie!

Go International is een begeleidingstraject waarin we zowel een collectieve begeleiding als individuele coaching aanbieden, met als doel dat elk deelnemend bedrijf of elke ondernemer op het einde van het traject over een uitgekiende en op maat gemaakte internationale strategie beschikt.

Er wordt tevens voorafgaand aan het traject een begin- en eindmeting afgenomen van de deelnemende bedrijven. De exportmeter wordt afgenomen door een FIT-exportadviseur.

Omdat uw tijd kostbaar is, passen we het blended learning-principe toe. We voorzien een fijne mix tussen online en offline learning. We zullen o.a. werken met contentvideo's die voorafgaand aan de sessie kunnen bekeken worden, waardoor we tijdens de sessie meer tijd hebben om in te zoomen op eigen cases.

U legt contacten met andere groeibedrijven, experten uit het Voka-netwerk en u krijgt feedback van een expertenraad. Kortom, een bomvol jaar waarin u uw eigen grenzen verlegt en alle tools in handen krijgt om grote stappen te nemen in uw onderneming.

In dit traject passen we ook microlearning toe via Mobie Train.
Microlearning bevat kleine, hapklare stukjes content die worden aangeboden op een leuke manier. We zetten content en expertise om in een gegamificeerd, mobile first-platform voor microlearning.

Waarom mobile microlearning?
Heel eenvoudig: omdat het 4x meer interesse wekt en de content 50% beter blijft hangen dan bij traditionele leermethoden! 5 minuten per dag. Meer is niet nodig om te onthouden wat belangrijk is en de resultaten te verbeteren. 

Programma

  • Individuele beginmeting vóór aanvang van het traject.
  • Individuele afname van de Exportmeter door FIT-exportadviseur en Voka.
  • Individuele bespreking van de resultaten van de meting door FIT/Voka.
  • 5 workshops (Na elke workshop is er een mogelijkheid tot 1 op 1 coaching door Voka West-Vlaanderen)
  • Slotsessie: pitchen voor adviesraad.

Thema’s

Marktanalyse, internationale spelregels, cultuurverschillen, financiële en juridische risico’s, GDPR, IP, exportformaliteiten,...

Doelgroep

Vlaamse bedrijven met exportpotentieel en dit zowel in de goederen- als dienstenexport. Dit traject is er voor alle ondernemers met internationale ambitie die nog (quasi) geen internationale ervaring hebben of sterk willen groeien door internationalisering. Dit kan gaan over ondernemers en beginnende sales & export managers met weinig of geen buitenlandse ervaring, waarvoor we de mogelijkheid bieden om de eerste stappen te zetten in het internationaal zakendoen. Dit sectoroverschrijdend traject staat open voor bedrijven doorheen alle fasen van de onderneming.

Inschrijven voor dit traject kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Daphne Renier.

Mercurio

Testimonials

 

VLAIO - VOKA

Contactpersoon

Daphne Renier

Kennis & advies/Internationaal ondernemen

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • 1000 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de eerste sessie via daphne.renier@voka.be. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group