Skip to main content
mercurio
  • On- en offline

Go International 2022

Denk je eraan een internationale strategie te ontwikkelen voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Mercurio Go International aan het juiste adres. Via dit begeleidingstraject bieden onze experten theoretische als praktische informatie rond internationaal ondernemen en meer bepaald het opzetten van een exportplan. De kennis die je vergaart, zet je om in een exportplan op maat van jouw bedrijf, dat je tijdens de laatste sessie kan pitchen voor een onafhankelijke raad van advies. 

Programma

Het traject bestaat uit 8 halfdaagse groepssessies. We hanteren de principes van het exportplan van FIT, verrijkt met verdiepende cases van onze leden en leerrijke inzichten van onze experten.  

  1. Kick-off event + Interne analyse 
  2. Externe analyse - waar liggen de beste opportuniteiten 
  3. Analyse van het exportland / de exportlanden 
  4. Distributie- en verkoopkanalen 
  5. Marktbenadering 
  6. Financieel plan + risicobeheer 
  7. Jouw exportplan + actieplan 
  8. Pitch voor onafhankelijke raad van advies

Kick-off en duurtijd

De kick-off met aansluitend de interne analyse vindt plaats op 09/11/2021 van 16u00 tot 19u00 in onze Kamer te Mechelen. Afhankelijk van de Covid-19-situatie en de wensen van de groep kan er naar een digitale format worden overgeschakeld. De datums van de overige sessies worden in groep bepaald. 

mercurio     fit

Contactpersoon

Melissa Dubois

Projectverantwoordelijke internationaal ondernemen & duurzaam ondernemen

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Mechelen)
Onze-lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Prijs lid: €1.000 (excl. btw)
Prijs niet-lid: op aanvraag

Nog geen lid? Neem contact op met info.kvkmk@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen of neem een kijkje op onze website.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl