Skip to main content
Mercurio - Go International
  • On- en offline

Go International

Denk je eraan een internationale strategie te ontwikkelen voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Mercurio Go International aan het juiste adres. Via dit begeleidingstraject bieden onze experten theoretische als praktische informatie rond internationaal ondernemen en meer bepaald het opzetten van een exportplan. De kennis die je vergaart, zet je om in een exportplan op maat van jouw bedrijf, dat je tijdens de laatste sessie kan pitchen voor een onafhankelijke raad van advies. 

Programma

Het traject bestaat uit 8 halfdaagse groepssessies. We hanteren de principes van het exportplan van FIT, verrijkt met verdiepende cases en leerrijke inzichten door onze experten Bram Vaerewyck van Business Markers en Wim Bosman van Credendo.  

  1. Kick-off event + Interne analyse (4u)
  2. Externe analyse - waar liggen de beste opportuniteiten (3u)
  3. Analyse van het exportland / de exportlanden (3u)
  4. Distributie- en verkoopkanalen (3u)
  5. Marktbenadering (3u)
  6. Financieel plan + risicobeheer (3u)
  7. Jouw exportplan + actieplan (3u)
  8. Pitch voor onafhankelijke raad van advies (3u)

Kick-off en duurtijd

De kick-off met aansluitend de interne analyse vindt plaats op 27/11/2020 van 13u30 tot 17u30 in onze Kamer te Mechelen. Afhankelijk van de Covid-19-situatie en de wensen van de groep kan er naar een digitale format worden overgeschakeld. De overige sessies duren telkens 3u en de datums worden in groep bepaald. We eindigen het programma ten laatste in juni. 

mercurioAIO

Amverman
Alverman

 

Amverman
Kriket

Contactpersoon

Melissa Dubois

Projectverantwoordelijke internationaal ondernemen & duurzaam ondernemen

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (kantoor Mechelen)
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Prijs lid: €1.000 (excl. btw)
Prijs niet-lid: op aanvraag

Nog geen lid? Neem contact op met info.kvkmk@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen of neem een kijkje op onze website.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

DCA badkamer
Van Dessel Insurance
DCA tekst
DCA Coraco Interiors
DCA keuken
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl