Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Global marketing & lead generation. Bereik je klanten wereldwijd!
marsal

Global marketing & lead generation. Bereik je klanten wereldwijd!

Kom op 17 mei 2021 te weten hoe je je klanten wereldwijd kan bereiken met een strategisch, gericht én innovatief marketingplan. 

Uitdaging: Hoe bereik je efficiënt jouw klanten in diverse landen? Hoe ga je om met afgelaste beurzen en haal je het maximum uit digitale marketingtools. Kortom: Hoe werk je een internationale marketingstrategie uit die werkt voor jouw bedrijf? 

Oplossing: Bouw een sterk merk uit en laat de wereld jouw verhaal zien. Zet in op online marketing en lead generation, want deze bieden oplossingen om zeer gericht de juiste profielen te vinden en hen de sterkte van jouw product te tonen.

BezoekCreneau International is wereldwijd gerenommeerd op vlak van interieurdesign en branding. Een van hun pronkstukken is het Belgisch paviljoen dat vanaf eind dit jaar te zien is op de wereldexpo in Dubai.

Experten
•    Carlo Van Tichelen, zaakvoerder en strateeg van Phobos & Actor
•    Serge Haelterman, Art Director bij Creneau International

Extra: De Digitsme scan brengt jouw internationale marketing in kaart

LAB International Development

Deze workshop maakt onderdeel uit van LAB International Development. Tijdens dit LAB focussen we op 5 actuele uitdagingen voor internationale ondernemingen. We bieden oplossingen via een mix van expertise, klankbord, praktijkcases en analyses op maat van jouw bedrijf. 

Graag meer weten? Neem dan zeker hier een kijkje! 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uur

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Contactpersoon

Kenneth Stulens

Aanspreekpunt corona

Adres

Creneau international
Hellebeemden 13
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 200,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 250,00 excl. btw

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo