Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Generatieve AI in de gezondheidszorg

Welzijn en gezondheidszorg

Artificiële intelligentie is alomtegenwoordig, en ook in de zorg breekt het door. Hoe kan je AI strategisch implementeren in de zorg? Dat leert deze opleiding. 

AI biedt waanzinnige mogelijkheden, ook voor jouw context. Je kan het implementeren als krachtig hulpmiddel om strategische keuzes te maken en prioriteiten te stellen in je organisatie. Maar daarvoor heb je natuurlijk een goed beeld nodig van wat AI wel en niet is, wat het kan en op welke manier je het kan implementeren in de zorgsector.

In drie sessies krijg je de nodige inzichten van een tweekoppig team van experten van The Institute. Pieter De Buysser is naast expert-spreker ook founder van NXTGN. Hij helpt organisaties generatieve AI om te zetten in een strategische meerwaarde. Tom Celis is dan weer Head of Technology bij Unikoo, de full service provider die bedrijven AI pragmatisch helpt te omarmen. Dit programma brengen ze met hun gedeelde expertise:

Sessie 1 | De context van generatieve AI in de gezondheidssector

30 mei, van 13.30 uur tot 16.30 uur

Deze eerste sessie legt de basis voor een goed begrip van generatieve AI. Binnen welk kader kan je een AI-strategie definiëren? Wat kan het betekenen voor de zorgcontext? En hoe ga je er concreet mee aan de slag? 

Sessie 2 | Een AI-strategie in je organisatie

13 juni, van 13.30 uur tot 16.30 uur

Waaruit bestaat een AI-strategie? Hoe definieer je de werkpunten waarop je generatieve AI inzet in je organisatie? Deze module geeft je inzicht in alle verschillende aspecten van een brede generatieve AI-gedragen strategie. 

Sessie 3 | Risico's, valkuilen & volgende stappen

20 juni, van 13.30 uur tot 16.30 uur

Wat zijn nu de next steps? En welke valkuilen en risico's zijn er te vermijden? Je krijgt verschillende concrete stappen mee om de methodieken uit de vorige sessies te implementeren. Klaar om van AI een succes te maken!

Voor wie?

Zorgmanagers of verantwoordelijken voor beleid, innovatie, IT, of data die het nut van AI willen omarmen in hun organisatie. Bedrijven welkom uit de brede zorgcontext. 

Inschrijvingen zijn beperkt tot maximaal 12, daarom ook maximaal 2 personen uit dezelfde organisatie toegelaten.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

 

Digitalis

Contactpersoon

Pieter Van Gool

Coördinator innovatie & digitalisering

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€550 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 23 mei. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan