Skip to main content
  • Activiteiten
  • Future of HR Tech met als keynote sprekers Frederick Van Gysegem en Ben Greeven

Future of HR Tech met als keynote sprekers Frederick Van Gysegem en Ben Greeven

  • Online

We nodigen u graag uit voor het digitaal event ‘Future of HR Tech’ met als keynote sprekers Frederick Van Gysegem (Roland Berger) en Ben Greeven (HR Tech Valley).

De arbeidsmarkt verandert. Zo ook de eisen die worden gesteld aan medewerkers binnen een organisatie. De competenties die gisteren belangrijk waren, zijn morgen mogelijks overbodig. 
Frederick Van Gysegem, Principal bij Roland Berger, geeft in zijn inspirerende keynote zijn inzicht over de skills van de toekomst, over de evoluties zichtbaar op de arbeidsmarkt, over de competenties die bedrijven nu en in de toekomst nodig zullen hebben en over welke stappen moeten ondernomen worden om de competenties van de medewerkers aan deze evolutie aan te passen. 
Hierop verder bouwend geeft Ben Greeven, oprichter van HR Tech Valley en voormalig CEO van Thalento, zijn visie over hoe bedrijven vanuit een technologisch perspectief kunnen inspelen op deze veranderingen. Over hoe je HR met behulp van tools kan klaarmaken voor de toekomst. Maar ook, over de vraag of deze tools wel voldoende zijn om deze evolutie te ondersteunen. Wat is nodig om onze medewerkers te betrekken en mee te nemen in dit verhaal?

Naast deze inspirerende sprekers laten we ook graag ruimte voor u, met voldoende tijd voor Q&A. 

We kijken er alvast naar uit u digitaal te mogen verwelkomen!

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

IMU - vzw - OBD
IMU - vzw - Altez
IMU - vzw Remant