Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Finance Day: Groeien via alternatieve financieringsvormen - Infosessie 4: Ban-Vlaanderen

Finance Day: Groeien via alternatieve financieringsvormen - Infosessie 4: Ban-Vlaanderen

Financiering en ondernemerschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om je ondernemersambities te realiseren heb je immers veel groeikapitaal nodig. Naast de klassieke bankfinanciering zijn er steeds meer alternatieve financieringsbronnen beschikbaar. We organiseren 4 infosessies om enkele alternatieve financieringsbronnen toe te lichten: PMV, WinWinner en Crowdfunding, subsidies en Ban-Vlaanderen. Kies welke sessie(s) je wil volgen en schrijf apart voor elke infosessie in.

Infosessie 4: Ban-Vlaanderen

Spreker: Rik Van Den Hende

Het Business Angels Network Flanders brengt ondernemers en investeerders samen. Je verwerft niet enkel financiële steun, maar de investeerders staan ook ten dienste van de ondernemer en helpen de onderneming in hun groei. Rik Van Den Hende vertelt hoe Ban-Vlaanderen een uniek kanaal is om het bedrijf met ‘wise money’ en ‘wise deals’ naar een hoger niveau te tillen.

Doelgroep

Zaakvoerders/founders van startende ondernemingen en kmo's.

Banner AIO

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Adres

Voka I Brugge
Kapellestraat 138
8200 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Deelname aan de infosessie is gratis. Gelieve wel in te schrijven per sessie. Over de middag zijn er broodjes voorzien. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag