Skip to main content

Family Business Happening

Voka West-Vlaanderen nodigt alle familiebedrijven uit voor de 10de editie van de Family Business Happening. Trouwe deelnemers weten dat dit event garant staat voor inspirerende getuigenissen van familiebedrijven en boeiende ontmoetingen met gelijkgestemden. Kortom: een event voor en door familiebedrijven!

Programma

 • 17.00 uur: Ontvangst
 • 17.30 uur: Keynote door Frederik Vandenberghe, CFO Skyline Communications 
 • 18.15 uur: Interview met Johan Lambrecht, West-Vlaamse professor (KU Leuven) en auteur van meer dan 300 publicaties over ondernemerschap, kmo's en familiebedrijven. Hij is expert in (de dynamiek en de problematiek van) familiebedrijven.
 • 18.45 uur: Interactief debat begeleid door Vincenzo Dejonghe
  Het thema van het debat is hefbomen voor de professionalisering van het familiebedrijf. Met andere woorden: hoe breng je je familiebedrijf naar the next level? De panelleden bespreken en beoordelen topics als de raad van advies, het familiaal charter en geven andere communicatietips.
  Aan het debat nemen deel:
  • Pascal Ameloot: CEO en 2de generatie aan het roer van Huurland. Samen met zijn 2 zussen runt hij 12 filialen in Vlaanderen.
  • Dieter Vyncke: co-CEO en 4de generatie van Vyncke. Dit familiebedrijf, opgericht in 1912, is gespecialiseerd het ontwerpen en bouwen van industriële energie-installaties en heeft zich ontpopt als wereldspeler.
  • Hannelore Raes: CEO en 2de generatie van Agristo. In 1986 nog een 'bescheiden' familiebedrijf, vandaag wereldspeler in de ontwikkeling en productie van diepgevroren aardappelproducten.
 • 19u30: Walking dinner 

Voor wie?

Dit event is exclusief voorbehouden voor zaakvoerders/eigenaars van familiebedrijven en hun opvolgers.

Contactpersoon

Tine Degryse

Member Services - (Snelle) groei en familiale opvolging

Adres

Skyline Communications
Ambachtenstraat 33
8870 Izegem

Wanneer

Prijs

gratis
 

VLAIO Voka samen voor sterk ondernemen

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan enkel per mail en kosteloos tot 48u voor het event; bij laattijdig annuleren wordt een no-show fee aangerekend van 50 euro, ter compensatie van de gemaakte cateringkosten. 

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag