Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Essentiele stappen voor een succesvolle internationale market entry

Essentiele stappen voor een succesvolle internationale market entry

  • Online

Heb je begeleiding nodig in de eerste stappen op de buitenlandse markt? Wil je een nieuwe markt betreden maar weet je niet hoe je dit effectief moet aanpakken? Dan is deze infosessie iets voor jou!

Tijdens deze infosessie leer je doelgericht kijken naar hoe je een nieuwe markt kan betreden op een sterke en efficiënte manier. Voor ambitieuze ondernemers die hun onderneming willen doen groeien, is internationaal uitbreiden vaak de nummer één prioriteit. Een goed doordacht Market Entry plan is echter een must om jouw doel te bereiken. Als je je goed voorbereidt en een sterke strategie uitwerkt, heb je het meeste kans op succes bij het betreden van een nieuwe markt. 

Programma 

Leer je hoe je je kan voorbereiden om te starten vanuit een sterke fundering, ontdek je wat je moet weten over de nieuwe markt, hoe je je focus bepaalt en duidelijke doelen stelt. Ontwikkel een Market Entry Strategy voor jouw business case. Leer hoe je een analyse moet maken voor de verschillende mogelijkheden om een nieuwe markt te betreden. 

Doelgroep 

Dit seminarie focust op ervaren ondernemers die hun internationale strategie scherp willen stellen of een nieuwe markt willen betreden op een efficiënte manier. 

Spreker

Sophie Boutelegier van Expandify

Contactpersoon

Dave Chapelle

Specialist Exportadministratie - Adviseur Internationaal Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis

Online

Voorwaarden

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Dyls februari2024
Proximus