Skip to main content
Map

Employer Branding Lab

In 4 sessies nemen we je mee in het wat, waarom en hoe van employer branding. We combineren theorie met oefeningen, betrekken jouw eigen vragen in de sessies en zorgen zo voor veel interactie.

Word een aantrekkelijke werkgever dankzij employer branding!

Jouw onderneming neerzetten als een aantrekkelijke werkgever en het juiste talent vinden (en behouden) is een van de grote uitdagingen van vandaag. In 4 sessies nemen we je mee in het wat, waarom en hoe van employer branding. We combineren theorie met oefeningen, betrekken jouw eigen vragen in de sessies en zorgen zo voor veel interactie.

Sessie 1

Na een uitgebreide kennismaking gaan we meteen van start met de twee grootste HR-uitdagingen op vandaag: aanwerving en retentie. We ontdekken wat employer branding inhoudt, waarom bedrijven hierop inzetten en waarom het belangrijk is voor aanwerving en retentie. 

Sessie 2

We leren hoe je aan de slag gaat met employer branding. Met concrete oefeningen leren we onder andere hoe je de huidige situatie van jouw bedrijf in kaart kan brengen en hoe je de sterktes en werkpunten van jouw bedrijf kan identificeren. Dankzij een creatieve vertaalslag zet je jouw onderscheidend karakter in de verf (EVP).

Sessie 3

Het voorbereidende werk is achter de rug. Hoe ga je nu aan de slag met jouw EVP en hoe zorg je voor verankering? We ontdekken hoe employer branding een rol speelt doorheen de employee journey en hoe HR een prominente rol aanneemt in dit proces. 

Sessie 4

Je EVP is bepaald en in de markt gezet. Wat zijn de next steps? Tijdens deze laatste sessie leren we je hoe je jouw employer branding blijvend inzet op lange termijn. Na deze sessie heb je een volledig actieplan waarmee je zelf aan de slag kan.
 

Zaakvoerders, HR- of marketingmanagers 

Meet Jade

Jade De Ryck is project manager bij Effectis, HR-partner voor verschillende bedrijven. Met haar jarenlange ervaring binnen employer branding is Jade de geknipte expert voor deze opleiding.

 

Logo

Zit je nog met vragen?

Contacteer Jolyn via jolyn.debaets@voka.be

Contactpersoon

Jolyn De Baets

Communicatie - Opleidingen

Adres

Vokabox
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

550 euro

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.