Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Emotionele intelligentie: succesvolle parameter op de werkvloer

Niet alleen je IQ en competenties zijn belangrijk, maar ook je emotionele intelligentie speelt een grote rol op de werkvloer. Want samenwerken doe je met mensen, en dan zijn emoties nooit veraf. Hoe zet je je EQ in als succesfactor?

Werd jouw emotie-quotiënt al eens gemeten? Een belangrijke parameter voor de werkvloer, want een hoog EQ stelt jou in staat om goed om te gaan met de emoties van anderen en van jezelf. En dat is een handige competentie als je moet samenwerken met collega’s.

Je emotionele intelligentie kan je gelukkig trainen. Wat is het effect van emoties? Hoe ga je er constructief mee om, ook op moeilijke momenten? Hoe zet je je EQ in om efficiënter en succesvoller te werken? En welke voordelen zitten erin voor je team? Ontdek in deze opleiding alles over je emotionele intelligentie én scherp ze aan. 
Ilse Claes (People in Motion) speelt met de voordelen van het EQ dankzij haar expertise in communicatie en interpersoonlijke relaties.

Wat mag je verwachten?

•    Het begrip EQ: wat en waarom? Bar-on-model van Reuven
•    Emotionele intelligentie als tool voor goede relaties en professioneel succes
       o    Emotie tonen of verbergen?
       o    Hoe reageer je op kritiek – terecht of onterecht?
       o    Hoe kritiek geven voorbij de emotie?
       o    Reguleer je emoties
       o    Constructief je ongenoegen uiten
       o    Assertiviteit als hefboom
       o    Omgaan met ‘lastige’ mensen

Voor wie?

Voor elke leidinggevende of medewerker die zijn emotionele vaardigheden wil versterken en beter wil functioneren in samenwerking met collega’s.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €370 (excl. 21% btw)
Niet-leden: €490 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 4 maart 2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
De kmo-portefeuille is voor deze opleiding niet van toepassing.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
Banner belgian coast hotels