Skip to main content

Eindejaarsfeest 2021

Welkom op ons Eindejaarsfeest!

Gezelligheid troef op ons Eindejaarsfeest! Een vurige ontvangst, relaxed netwerken terwijl u geniet van verrassende gerechtjes en degustaties en als kers op de taart de uitreiking van de jaarlijkse Lifetime Achievement Award.

Geen mooiere manier voor u en uw collega-ondernemers om het werkjaar af te sluiten, vindt u niet?

Meer informatie volgt snel. Wilt u hierop niet ontbreken of wenst u op de hoogte gehouden te worden van zodra het programma en de inschrijvingsvoorwaarden bekend zijn? Stuur dan uw gegevens door naar ina.veeckman@voka.be

Hou mij op de hoogte

Wilt u hierop niet ontbreken of wenst u op de hoogte gehouden te worden van zodra het programma en de inschrijvingsvoorwaarden bekend zijn? Laat dan hier uw gegevens achter.

Uw gegevens
Geef hier uw e-mailadres in.
Meer info via https://www.voka.be/privacy

Adres

't Bau-huis
Slachthuisstraat 60
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

Exclusief voor leden van de Kamer.

De deelnameprijs wordt weldra op deze pagina gepubliceerd.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan enkel schriftelijk t.e.m. 2 december 2021 via karin.dewinter@voka.be. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd. Indien u later of niet geldig annuleert, kan uw afwezigheid achteraf geen aanleiding geven tot terugbetaling. U kunt zich zonder bijkomende kosten laten vervangen door een collega als u op voorhand een naamswijziging aan ons doorgeeft.

Hulp nodig?

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans