Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Efficiënt gebruik van de Market Access Database voor jouw import en export
Efficiënt gebruik van de Market Access Database voor jouw import en export

Efficiënt gebruik van de Market Access Database voor jouw import en export

De Market Access Database is een Europese tool die informatie op maat kan aanbieden voor jouw import of export. In internationale commerciële transacties is het belangrijk om goed geïnformeerd aan de slag te kunnen gaan, én met kennis van zaken. Hoeveel invoerrechten moeten worden betaald door mijn klant in Brazilië? Aan welke normen moeten goederen uit India voldoen om ze te importeren in de EU? Je komt het allemaal te weten tijdens opleiding op 2 september.

Het doel van deze infosessie is om jou zo snel mogelijk op weg te helpen om van jouw import of export een succesverhaal te maken. Tijdens deze interactieve sessie wordt heel wat achtergrondinformatie rond internationale handel gedeeld, maar kan je meteen ook oefenen op basis van concrete voorbeelden.

Spreker

Steve MeesSteve Mees is sinds ruim 8 jaar werkzaam voor de Algemene Administratie van Douane en Accijnzen. Daarvoor was hij werkzaam als douanespecialist bij DHL. Door zijn brede ervaring kan hij zijn kennis delen vanuit beide perspectieven.

 

kmo-portefeuille

Contactpersoon

Anoesj Mouradian

Relatiebeheerder - Coördinator Internationaal Ondernemen

Adres

Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Deelname (excl. btw):

  • Voka-leden: € 185
  • Niet-leden: € 290

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

De verwerking en effectieve bevestiging van de inschrijving volgt vanaf 10 augustus

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad