Skip to main content
Map

Effectieve evaluatiegesprekken voeren

Bijna overal verplicht maar zelden geliefd: de evaluatiecyclus. Hoe kan je toch voordeel halen uit die evaluatiegesprekken? Ontdek de kracht van effectieve evaluaties in deze opleiding.

Krijg jij kop noch staart aan de evaluatie-template van hr? Of vind je het moeilijk om negatieve punten te bespreken? De ideale feedback- en evaluatieronde is een moeilijke zoektocht, want ondanks mooie voorbereidingen van hr ligt het succes nog steeds in handen van de leidinggevende én medewerker.  

Hoe vergroot je dan toch de effectiviteit van je evaluatiegesprekken? En hoe liggen ze aan de basis van hogere productiviteit en goed draaiende teams? Je ontdekt er alles over in deze opleiding met Kim Van Houtven, experte in hr en welzijn op de werkvloer. 

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding bieden we concrete antwoorden op de vragen die je hebt over evaluatiegesprekken en de hele cyclus:

  • What’s in a name: groei-, evaluatie- of functioneringsgesprekken?
  • Hoe vaak organiseer je ze?
  • Hoe pak je het effectief aan?
  • Bespreek je tijdens een evaluatiegesprek het loon?
  • Wat doe je met moeilijke feedback?
  • Wat zijn de bouwstenen van een goede cyclus?

Voor wie?

Bedrijfsleiders, lijnmanagers en diensthoofden die hun medewerkers moeten beoordelen. Elke verantwoordelijke die evaluatiegesprekken gestructureerder wil aanpakken en er betere resultaten mee wil behalen.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.
 

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Lid: €370 (excl. 21% btw)
Niet-lid: €450 (excl. 21% btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 22 september 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 29 september 2023
Projectbedrag: €370 voor leden, €450 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 6
Thema: personeelsmanagement

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering