Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Eerstelijnsadvies voor jouw digitaliseringsvraagstukken

Activeer digitalisering in jouw onderneming met onze adviesgesprekken. Samen verkennen we de mogelijkheden die digitalisering te bieden heeft, onderzoeken we welke maatregelen jou verder kunnen ondersteunen en laten we je ontdekken hoe technologie een cruciale rol kan spelen in het verwezenlijken van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Waarom kiezen voor persoonlijk advies?

Digitalisering is geen doel op zich, maar een middel om jouw specifieke uitdagingen aan te gaan. Door middel van gerichte vragen stellen we de kern van deze uitdagingen en verkrijgen we een helikopterview van de digitaliseringsbehoeften van jouw onderneming. 

Op basis van onze analyse bieden wij op maat gemaakt advies, waardoor je de juiste stappen kunt nemen om digitalisering effectief en efficiënt te implementeren. Als neutrale matchmaker en klankbord onderzoeken we welke connecties en maatregelen jou verder kunnen ondersteunen in het realiseren van jouw bedrijfsambities. 

Na afloop ontvang je van ons een concreet actieplan met drie actiepunten die je meteen kan implementeren om jouw digitalisering te versnellen.

Voordelen

  • Onze eerstelijns adviesgesprekken bieden een diepgaand inzicht om de juiste digitaliseringsaanpak in jouw organisatie te ontwikkelen.
  • Als neutrale matchmaker en klankbord met een uitgebreid netwerk streven we naar waardevolle connecties die ondersteunen in het realiseren van jouw ambities.
  • Efficiënte tijdsinvestering - want jouw tijd is kostbaar. Daarom steven we ernaar om snel een diepgaand begrip van jouw onderneming te verkrijgen met concrete acties voor digitale vooruitgang.

Voor wie?

Deze begeleiding richt zich tot kleine en middelgrote ondernemingen van alle sectoren en is geschikt voor zaakvoerders en leidinggevenden.

Contactpersoon

Frederik Delodder

Adviseur Digitalisering en Innovatie

Wanneer

Prijs

Deelname aan dit adviesmoment is gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag