Skip to main content

Een succesvolle start-up uitbouwen start hier!

Bryo StartUp Antwerpen-Waasland focust zich op enthousiast talent met een hoog potentieel en een grote goesting om te ondernemen. Ben jij klaar om er volledig voor te gaan? Op 29-30 oktober 2021 starten we met een nieuwe Bryo StartUp en jij kan daar deel van uitmaken! Schrijf je snel in!

Als startende ondernemer ervaar je al snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle start-up. Je wil je vaardigheden verscherpen en verdiepen, je wil je zakelijk netwerk uitbouwen, je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een community waarbij je steeds terecht kan.

Bij Bryo StartUp kom je terecht in een community vol start-ups met groeiambities én ervaren ondernemers uit alle sectoren. Naast de maandelijkse sessies brengen we je in contact met experten, ondernemers en potentiële investeerders. Door ervaringen uit te wisselen met je collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan je Bryo-coach en ervaren experten doe je de kennis op om de eerste valkuilen te vermijden.

bryo startup justified quote

Wat kan je verwachten? 

 • De Bryo-kickoff: Samen met 20 collega-ondernemers vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding staat hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen delen. Daarnaast voorzien we twee inleidende workshops en identificeren we de pijnpunten waar we de komende maanden aan zullen werken.
   
 • Experten-sessies: Maandelijks komen we 1 maal samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de startersgroep. Business-fundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales-optimalisatie zijn vaak voorkomende thema’s.
   
 • Individuele coachingsessies waar je coördinator als vertrouwenspersoon fungeert, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk. 
   
 • Deelname aan 2 business dates: Voka nodigt verschillende business-experten en ervaren ondernemers uit waarbij jij de kans krijgt om je specifieke vragen te stellen tijdens een 1-to-1 gesprek.
   
 • Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Hierdoor verreik je je netwerk met meer dan 3000 lokale bedrijven en krijg je toegang tot netwerkevents exclusief voor leden. Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen.

Je kandidaat stellen?

Indien je jezelf herkent in al het bovenstaande, stuur dan kort een mailtje naar mathieu.vossen@voka.be.

 

Contactpersoon

Mathieu Vossen

Startersadviseur Bryo-Start Up

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€500 (excl. btw),
incl. lidmaatschap Voka Kamer Van Koophandel Antwerpen-Waasland
i.k.v. deelname aan Bryo StartUp

Ben je werkloos, of werk je max. 50%, kan je mogelijk gratis deelnemen.
Meer info: www.jumpstarters.be

Student-ondernemers genieten van een gratis deelname.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan