Skip to main content
  • Activiteiten
  • E-commerce over de grenzen heen – The website Health Check

E-commerce over de grenzen heen – The website Health Check

  • Online

AIO

Of je nu in het B2C of in het B2B segment zit, we worden allemaal geconfronteerd met de digitalisering van onze handel.  Verkopers zowel als kopers, producenten zowel als afnemers. 

In deze uiteenzetting wordt, aan de hand van concrete cijfers en voorbeelden, toegelicht wat de huidige trends en focusgebieden zijn voor bestaande en startende webshops. Vanuit onze consultancy approach geven we ook hands-on advies door middel van onze Webshop Health Check, een handige en praktische checklist waarmee je perfect kunt zien waar jouw webshop helemaal op punt staat en waar er nog wat aan gesleuteld kan worden. Dit alles in functie van het klaarstomen en/of verbeteren van uw webshop om ook over de grenzen te scoren door een premium service aan te bieden, want uiteindelijk heeft de 'last mile' een gigantische impact op de customer experience van uw (potentiële) klanten.

Spreker

Mark Rabsahl stuurt het FieldSales team van Vlaanderen aan en is – door jarenlange ervaring in de materie – e-commerce specialist bij DHL Express, marktleider in internationale Express. Mark heeft ondertussen meer 25 jaar logistieke ervaring op zijn palmares (waarvan 17 binnen DHL), een loopbaan de zich uitstrekt van warehousing en Supply Chain management over full cargo tot sales.  Hij is dan ook uitstekend geplaatst om jullie vanuit het perspectief van klant en logistiek expert te woord te staan.

Contactpersoon

Laurence Menten

Projectverantwoordelijke Internationaal ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis!
Inschrijven is wel verplicht.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.