Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Duurzame mobiliteit voor ondernemingen

Duurzaam Ondernemen

Ondernemingen worden vandaag overstelpt met mogelijkheden wat betreft hun mobiliteit. Maar wat zijn de verwachtingen vanuit de overheid en welke mogelijkheden zijn voor jouw organisatie het meest interessant? 

Ondernemingen vandaag hebben te kiezen uit een hele resem mobiliteitsopties. Of je nu kiest voor fietsleasing, elektrisch leasen of blijft inzetten op plug-in hybdride, benzine of diesel: deze infosessie biedt je een handig overzicht van de mogelijkheden. Je leert ook wat er allemaal komt kijken bij elektrificatie van je wagenpark en we staan stil bij de werken aan de ring van Brussel en de invloed die dit heeft en nog zal hebben de komende maanden en jaren.

Op dit event krijg je antwoord op twee grote vragen:

  • Welke mobiliteitsmogelijkheden zijn voor mij het meest interessant? 
  • Wat komt er kijken bij elektrificatie van mijn vloot? (laadpalen, opwekken van groene energie, automatisch laden instellen, welke soort wagens voor welke soorten jobs, ...)

Met een hapje en een drankje ontdek je alle interessante opties en kom je met experten in contact die voor jouw onderneming interessant kunnen zijn. 
 

Programma

•    Scott: de experten bij Scott geven je graag wat technische uitleg over de nieuwe motorisatietechnieken op een fiets alsook algemene uitleg bij hun volledige gamma van SCOTT/Granville/Bergamont fietsen en hun nieuwe merk Urban Jungle. Hiernaast krijg je de mogelijkheid om verschillende fietsen uit te testen, van sportieve (elektrische) fietsen tot (elektrische) stadsfietsen. Zo vindt u telkens een fiets dat perfect bij uw specifieke noden past. 

•    MINI Juma Leuven: zij stellen u graag voor aan de nieuwste generatie MINI’s, stuk voor stuk ontworpen om rijplezier en duurzaamheid te combineren. Of u nu op zoek bent naar een compacte en milieuvriendelijke stadsauto of een praktische vierwieler, hun deskundig team staat klaar om u te helpen de perfecte MINI te vinden die past bij uw levensstijl en wensen. Ontdek de 100% elektrische MINI Cooper en MINI Countryman zelf tijdens een testrit. Boek hier je proefrit: Testdrives: Voka Duurzame Mobiliteit - idloom.events (minidealer-form.be)

•    e-RS: CEO Evi van der Plas zal tijdens het event toelichting geven over de unieke totaaloplossing die e-RS biedt op het gebied van elektrisch laden voor grote parkeerterreinen. Dankzij de combinatie van de expertise van verschillende partners heeft e-RS een uniek product ontwikkeld waarbij samen met de klant een compleet op maat gemaakt laadparkplein ontwikkeld en geïmplementeerd wordt.”

•    Olympus mobility: Olympus mobility zal u tijdens dit evenement ten rade staan rond al uw vragen over vergroening van uw mobiliteitsbeleid. De aanwezige experten geven u inzichten in hoe elektrische wagens hand in hand gaan met het wettelijk mobiliteitsbudget. Als werkgever kunt u leren hoe u flexibiliteit kan aanbieden aan uw werknemers en hoe u kosten en tijd kunt besparen dankzij digitalisatie. 

•    Furassur: staat gekend als echte ontzorgers op verzekeringsvlak en partners in life voor hun klanten. Ze gebruiken hun expertise, kennis, kunde en ervaring om mee te denken en mee te evolueren met u en uw bedrijf. Tijdens het evenement geven de experten graag aan hoe Furassur uw bedrijf het beste kan ondersteunen rond het thema duurzame mobiliteit: zowel op vlak van preventie als verzekeren.

•    Go4Electric: Voor meer informatie over elektrische mobiliteitsoplossingen op twee wielen kunt u tijdens dit evenement terecht bij Go4Electric. Sinds 2012 bieden zij elektrische scooters en motoren van toonaangevende merken zoals Segway, RNGNT en Zero Motorcycles. De experts van Go4Electric staan klaar om samen met u de perfecte mobiliteitsoplossing te vinden die volledig bij uw wensen aansluit.

•    KBC Autolease: met een vloot van ruim 53.000 wagens is KBC Autolease een vooraanstaande speler op de Belgische autoleasemarkt. Daarnaast hebben ze als pionier op het vlak van fietsleasing ondertussen ook al meer dan 30.000 fietsen rondrijden. Kom tijdens dit gesprek zeker eens langs bij de experten om de verschillende leaseoplossing te ontdekken die bij u en uw bedrijf passen.
 

Met steun van

Contactpersoon

Michelle Gerrits

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Adres

Scott Sportech Benelux
Karel Van Miertstraat 7
3070 Kortenberg

Wanneer

Prijs

€50 (excl.btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus

Contactpersoon

Michelle Gerrits

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Adres

Scott Sportech Benelux
Karel Van Miertstraat 7
3070 Kortenberg

Wanneer

Prijs

€50 (excl.btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus