Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Duurzame mobiliteit voor ondernemingen

Ondernemingen worden vandaag overstelpt met mogelijkheden wat betreft hun mobiliteit. Maar wat zijn de verwachtingen vanuit de overheid en welke mogelijkheden zijn voor jouw organisatie het meest interessant? 

Ondernemingen vandaag hebben te kiezen uit een hele resem mobiliteitsopties. Of je nu kiest voor fietsleasing, elektrisch leasen of blijft inzetten op plug-in hybdride, benzine of diesel: deze infosessie biedt je een handig overzicht van de mogelijkheden. Je leert ook wat er allemaal komt kijken bij elektrificatie van je wagenpark en we staan stil bij de werken aan de ring van Brussel en de invloed die dit heeft en nog zal hebben de komende maanden en jaren.

Op dit event krijg je antwoord op twee grote vragen:

  • Welke mobiliteitsmogelijkheden zijn voor mij het meest interessant? 
  • Wat komt er kijken bij elektrificatie van mijn vloot? (laadpalen, opwekken van groene energie, automatisch laden instellen, welke soort wagens voor welke soorten jobs, ...)

Met een hapje en een drankje ontdek je alle interessante opties en kom je met experten in contact die voor jouw onderneming interessant kunnen zijn. Daarnaast zal fietsfabrikant Scott een heus fietsparcours aanleggen waarop je allerlei fietsen (highspeed bike, bakfiets, longtail, mountainbike en koersfiets) zal kunnen uittesten.
 

Met steun van

 

Contactpersoon

Dries Stuyven

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Adres

Scott Sportech Benelux
Karel Van Miertstraat 7
3070 Kortenberg

Wanneer

Prijs

€50 (excl.btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus
Dyls februari2024