Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Duurzaam Café: Inspireer en innoveer met ons!

Ben je op zoek naar manieren om jouw bedrijf te laten bloeien terwijl je tegelijkertijd een positieve impact op onze planeet hebt? Zo ja, dan willen wij jou van harte uitnodigen voor ons aankomende evenement: Duurzaam Café.

Als Voka-team Duurzaam Ondernemen zijn wij gepassioneerd om bedrijven te helpen de overstap te maken naar een meer duurzame bedrijfsvoering. Daarom organiseren wij Duurzaam Café, een inspirerende avond waarop je kan leren hoe je jouw bedrijf kan laten floreren door duurzame praktijken te omarmen, en tegelijkertijd bij te dragen aan de realisatie van de Sustainable Development Goals.

Wat kan je verwachten?

  1. Een korte inleiding over het belang van duurzaam ondernemen.
  2. Interessante gastsprekers die hun ervaringen delen en praktijkcases presenteren die laten zien hoe duurzaamheid kan worden geïntegreerd in de bedrijfsvoering, waaronder trotse VCDO Ambassadors en dus échte ervaringsdeskundigen Yannick Aerts van Fruit at Work en Yves Peiffer van Elep, maar ook Maarten Libeer, Voka-expert op het gebied van internationale regelgeving (Green Deal, CSRD en CBAM).
  3. Een panelgesprek waarin we dieper ingaan op de uitdagingen en kansen van duurzaam ondernemen.
  4. Netwerkmogelijkheden om waardevolle contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen met andere C-levels en besluitvormers.

In samenwerking met

Contactpersoon

Gitte Briers

Adviseur duurzaam ondernemen

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, inschrijven wel verplicht

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.