Skip to main content
Duurzaam aankoopbeleid

Duurzaam aankoopbeleid

Duurzaam ondernemen betekent oog hebben voor het evenwicht tussen economische prestaties en de sociale en ecologische effecten daarvan. Als inkoper speel je daarin een belangrijke rol, want jij hebt de regie over de toeleveringsketen in handen.
 

Duurzaam aankopen creëert kansen: meer en meer afnemers vragen om duurzame producten. Maar weet jij altijd waar grondstoffen vandaan komen? Of door wie producten van je toeleveranciers zijn vervaardigd? Arbeidsomstandigheden en milieukwesties bij leveranciers hebben ook invloed op de duurzaamheid van jouw bedrijf. Kennis en transparantie zijn dan ook erg belangrijk.

Wil je werk maken van een duurzamer aankoopbeleid? Dan is deze sessie de ideale springplank. Nu inschrijven is de boodschap.

Programma
Tijdens deze sessie krijg je meer inzicht in de principes van duurzaam aankopen via cases en voorbeelden. We geven je ook concrete tips en tools mee om zelf binnen jouw bedrijf aan de slag te gaan, en zo duurzaamheid te integreren in jouw businessmodel.
 

In samenwerking met

mik
kmo

Contactpersoon

Kristien Put

Verantwoordelijke Events en Kameracademie (a.i.)

Adres

Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant kantoor Leuven
Tiensevest 170
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 165 euro
Niet-leden: 195 euro

(excl. btw)
 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

De verwerking en effectieve bevestiging van de inschrijving volgt vanaf 10 augustus

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad