Skip to main content
Map
Voka Infosessie

Druk jouw loonkosten met hr subsidies

  • Online

Is het subsidielandschap voor jou ook een doolhof? Heb je geen idee welke kortingen je als werkgever kan toepassen om aan de steeds stijgende loonlasten het hoofd te bieden? Maak kennis met de belangrijkste subsidies voor hr-initiatieven in dit webinar.

Inhoud

Onze lokale, regionale, federale en Europese beleidsniveaus trachten bedrijven op diverse manieren te ondersteunen. Daarvoor reiken ze onder andere subsidies uit voor initiatieven en projecten die verband houden met ecologie, innovatie, internationalisering, digitalisering en tewerkstelling. Alleen al rond tewerkstelling zijn er niet minder dan 37 subsidiemaatregelen waarop bedrijven aanspraak kunnen maken. Een van de blikvangers is de werkbaarheidscheque die 60 % van gemaakte hr-kosten vergoedt.


Dit webinar laat jou kennismaken met de belangrijkste subsidies die verband houden met hr. Aan de hand van praktijkcases worden die jou meteen ook heel wat duidelijker.

Doelgroep

hr-verantwoordelijken, hr-professionals, zaakvoerders…

Spreker

Kim Spruyt is subsidieconsulente bij A-chief. Zij geeft jou een overzicht van alle regionale, gewestelijke, federale en Europese steunmogelijkheden die jou als werkgever toelaten om loonkosten te drukken en interessante hr-projecten uit te voeren.

Contactpersoon

Valerie Van der Avert

talentmanager

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering