Skip to main content

Diversiteit als strategische keuze

Deze opleiding volgt op het engagement dat u aanging bij het ondertekenen van het Diversiteitscharter. Diversiteits- en inclusiecoach Talentree tekende deze opleidingsvoormiddag uit in het kader van het charter. Met Hannelore Waterschoot en Said El Majdoub, experts van Talentree, en onze eigen inclusie-experte Nyota Mweze, zetten we de lijnen uit voor uw diversiteits- en inclusiebeleid.


Wat mag u verwachten?
•    Diversiteit als strategische keuze: Wat is de concrete meerwaarde van diversiteit voor uw organisatie? Diversiteit is geen doel op zich maar een middel of hefboom voor uw strategische keuzes.
•    Stakeholder management: Wie is betrokken bij dit verhaal en hoe wint u hun engagement?
•    Bias: Welke impact heeft het referentiekader van uw medewerker? Onbewuste vooringenomenheden hebben invloed op hoe leidinggevenden en medewerkers de werkcontext bekijken.
•    Managen van diverse teams: Of teams nu op een organische manier divers worden, of vanuit een strategische keuze; het vergt nieuwe leiderschapsvaardigheden en processen.


De opleiding is interactief opgebouwd en vertrekt van de concrete uitdagingen en opportuniteiten binnen de groep. Een inschrijving geldt in de eerste plaats voor u als CEO. Uw HR-manager is welkom als extra inschrijving.


Met veel plezier kunnen we u nieuwe opleidingsdata voorstellen: woensdag 22 oktober, 29 oktober of 29 november, telkens van 08u00 tot 13u00. Ontvangst vanaf 07u30.
U kiest de gewenste datum bij inschrijving.

 

Contactpersoon

Nyota Mweze

Welt-coördinator

Wanneer

Prijs

Prijs: 495 euro

Tweede persoon: 350 euro

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans