Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Digitaliseren op internationaal niveau. Waar zitten de wins?
stratefie

Digitaliseren op internationaal niveau. Waar zitten de wins?

Inzetten op digitalisering is vandaag essentieel voor alle ondernemingen. Maar wist je dat je er ook internationaal mee kan groeien? In deze sessie op 28 juni 2021 tonen we wat digitalisering te bieden heeft voor internationale ondernemingen.

Uitdaging: Dat digitalisering vandaag essentieel is voor alle ondernemingen, weet intussen iedereen. Maar digitalisering is enorm breed. Waarop moet jouw onderneming inzetten om internationaal te groeien en je concurrenten voor te zijn?

Oplossing: Ericsson laat zien wat digitalisering te bieden heeft voor internationale ondernemingen. Een speciale focus wordt gelegd op de extra mogelijkheden die 5G zal bieden.

Bezoek: Ericsson 5G Life Campus is een technologische hub, geconnecteerd met het R&D center van Ericsson in Aachen, waar bezoekers de digitale ontwikkelingen en pilootprojecten van de telecommunicatiegigant zelf kunnen ervaren.

Experten
•    Dieter Somers, Senior adviseur digitale transformatie bij Voka
•    Sylvain Coppens, Business Innovation & Ecosystem Development Manager bij Ericsson
•    Serge Vanhoffelen, Head of Digital Services and Innovation bij Ericsson

Extra: Een analyse van de digitalisering van jouw bedrijf via de Digiscan van Deloitte

LAB: International Development

Deze sessie is onderdeel van het traject 'LAB: International Development'. Tijdens dit LAB focussen we op 5 actuele uitdagingen voor internationale ondernemingen. We bieden oplossingen via een mix van expertise, klankbord, praktijkcases en analyses op maat van jouw bedrijf.

>>> Bekijk hier het hele traject <<<

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uur

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Contactpersoon

Kenneth Stulens

Aanspreekpunt corona

Adres

Ericsson 5G Life Campus
Kempische Steenweg 293
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 200,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 250,00 excl. btw 

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Wij houden rekening met deze preventiemaatregelen

  • Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en respecteren de social distancing, zowel binnen als buiten.
  • Indien er geen 1,5 m afstand kan gegarandeerd worden vragen wij je om je mondmasker te dragen (bijvoorbeeld tijdens de koffiepauze, bij het binnenkomen en het verlaten van de vergaderzaal, wanneer je naar het toilet gaat,…).
  • Zalen en lokalen worden verlucht, materiaal wordt consequent gedesinfecteerd
  • In ons gebouw geldt een looprichting die aangegeven is op de vloer, gelieve deze te respecteren.
  • Handgels staan ter beschikking in elke zaal en in de hal.

We volgen de situatie op de voet en houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo