Skip to main content

Digitale ontmoeting met Meyrem Almaci (Groen)

  • Online

U bent van harte uitnodiging voor een nieuwe digitale sessie in the reeks ‘Meet the President’, waarbij we onze leden in contact brengen met partijvoorzitters. 
Op dinsdag 20 april (13u – 14u) is Meyrem Almaci, Voorzitter van Groen, onze gast voor een digitale ontmoeting. Mevrouw Almaci is de vierde partijvoorzitter in deze reeks, na Joachim Coens, Egbert Lachaert en Paul Magnette. 
 

Meyrem Almaci is sinds 2014 Voorzitter van Groen en heeft haar partij geleid naar de eerste Federale regeringsdeelname sinds de omvorming van Agalev naar Groen in 2003, met Tinne Van der Straeten als Minister van Energie en Petra De Sutter voor Ambtenarenzaken & Overheidsbedrijven. Ook in de Brusselse regering Vervoort III is Groen stevig verankerd, met Elke Van Den Brandt als Minister van Mobiliteit. 

Tijdens de digitale kennismaking zal Meyrem Almaci als partijvoorzitter en Vlaams Parlementslid de strategie van haar partij toelichten en het politieke landschap in Vlaanderen bespreken. Zoals gewoonlijk maken we er een interactieve sessie van, met ruim voldoende tijd voor Q&A. 

Wil u er bij zijn op 20 april? Schrijf dan nu in.
 

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

IMU - vzw - Altez
IMU - vzw - OBD
IMU - vzw Remant