Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Digitale Ontmoeting met Georges Gilkinet, Minister van Mobiliteit

Digitale Ontmoeting met Georges Gilkinet, Minister van Mobiliteit

  • Online

We nodigen u graag uit voor een nieuwe digitale ontmoeting, waarbij we Voka-leden rechtstreeks in contact brengen met beleidsmakers. Tijdens onze volgende sessie is Georges Gilkinet (Ecolo), Minister van Mobiliteit te gast.

Georges Gilkinet is al vele jaren actief bij Ecolo, eerst achter de schermen als medewerker van Jean-Marc Nollet in de Franse Gemeenschapsregering, vervolgens als adviseur binnen de Kamer en van 2007 tot 2020 ook als federaal parlementslid. Sinds oktober vorig jaar is hij Vicepremier en Minister van Mobiliteit. 

Hij staat gekend als ‘kuitenbijter’ en specialiseerde zich de afgelopen jaren in dossiers rond fiscaliteit en corruptie. Als Vicepremier en Minister van Mobiliteit heeft hij een belangrijke rol binnen de regering De Croo en in het uitwerken van een duurzame toekomst voor België. 

Tijdens deze digitale ontmoeting zal de Minister zijn beleid voorstellen en ingaan op de uitdagingen rond mobiliteit: nog steeds één van de grote knelpunten in België, voor elke sector en elk bedrijf. 

We maken er zoals gewoonlijk een interactieve sessie van, met ruim voldoende tijd voor Q&A. 
Wil u er bij zijn op 31 mei? Schrijf dan nu in.
 

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

imu - vzw - Altez