Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Digital Sales Lab

Digitalisering, IT & Technologie

Heb je al een online aanwezigheid maar wil je nog meer uit de digitale wereld halen voor jouw sales? Ons Digital Sales Lab kan je helpen. Ontdek hoe je je verkoop naar een hoger niveau tilt!

 

Via deze video legt Dries je in één minuut uit waar het om gaat! 

Programma

Sessie 1: Prospectie

spreker: Christoph Lagast en Nick Adriaensens

“Heb je het gevoel dat je steeds in dezelfde vijver van contactpersonen vist? Is het moeilijk een lijst met relevante prospecten op te stellen? Wil je graag meer zekerheid over je lead vooraleer je een afspraak inboekt? Christoph en Nick hebben vanuit hun jarenlange ervaring talloze tips en tricks ontdekt. In deze sessie lichten ze een tipje van de sluier en geven ze jullie een heleboel praktische tips om mee aan de slag te gaan!”

Sessie 2: Productiviteit

sprekers: Pauwel Grepdon en Dries Mahieu

“Besteed je teveel tijd aan administratieve taken en te weinig tijd met je klanten? Heb je het gevoel dat je veel data input maar heel weinig inzichten in return krijgt? In deze sessie verkennen we hoe je je data effectiever kunt inzetten in inzichten kunt genereren waarmee je meteen aan de slag kunt gaan, en kijken we hoe je AI kunt inzetten om je administratieve werklast te verlichten” 

Sessie 3: Showcase

sprekers: Frederik Taleman en Axelle Hantson

“Klanten nemen hun beslissingen meer en meer op basis van online informatie, als organisatie is het dus cruciaal om de online ontdekking van je producten en diensten zo toegankelijk en interactief mogelijk. Maar hoe kun je hier als sales mee aan de slag gaan? En hoe stroomlijn je je online boodschap en je eigen sales verhaal? Frederik Taleman van HiveCPQ en Axelle Hantson van Showpad delen hun inzichten en tonen hoe hun platformen jou als sales helpen om je online en offline verkoop naadloos te laten verlopen”

Meer over de sprekers

Christoph Lagast, The Reference

Expert in lead generation en marketing

Christoph is business developer bij The Reference en heeft een bewezen staat van dienst in de marketing- en reclame-industrie. Hij is gepassioneerd door nieuwe technologie en laat jullie graag de laatste nieuwe tools zien.

Christoph Lagast

Nick Adriaensens, Alan

Enterprise business developer 

Nick is gepassioneerd door sales en doet graag uit de doeken hoe hij en zijn team digitaal (samen)werken en hun prospectie optimaliseren.

Nick Adriaensens, Alan

Pauwel Grepdon, Trendskout

Co-founder van Trendskout

Pauwel toont graag hoe zijn AI software sales organisaties helpt met beter forecasten, klantenuitval vermijden, cross- en upsell kansen te detecteren en de volgende actie te definiëren.

Pauwel Grepdon, Trendskout

Dries Mahieu, Voka Oost-Vlaanderen

Consultant sales organisaties 

Dries heeft 9 jaar ervaring als consultant voor digitalisering van sales organisaties, hij focust daarbij graag op hoe je bestaande software beter kunt gebruiken en hoe die onderling beter met elkaar verbonden kunnen worden. Hij experimenteert graag, en toont jullie graag zijn beste toepassingen.

Dries Mahieu, Voka Oost-Vlaanderen

Frederik Taleman, Hive CPQ

Founder van Hive CPQ

Frederik is founder van Hive CPQ, een bedrijf dat software ontwikkelt die verkopers helpt bij het configureren van hun ideale product om een offerte te maken, zodat eindklanten sneller en beter overtuigd kunnen worden van jouw product. Vanuit zijn ervaring deelt hij best practices over hoe je jouw product digitaal best vormgeeft.

Frederik Taleman, Hive CPQ

Axelle Hantson, Showpad

Accountmanager

Axelle helpt haar klanten om Showpad zo succesvol mogelijk te gebruiken binnen hun organisatie. Voor deze sessie doet ze best practices uit de doeken hoe marketing en communicatie enerzijds, en sales anderzijds optimaal kunnen samenwerken om een klantenpresentatie elke keer perfect te laten verlopen!

Axelle Hantson, Showpad

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar Dries, dries.mahieu@voka.be

Contactpersoon

Dries Mahieu

Innovatie - Duurzaam Ondernemen

Adres

Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

550 EUR per persoon 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.