Skip to main content
Meerwaarde met digitalisatie
  • Online

DIGILAB Bedrijfswaarde creëren met digitalisering

Digitalisering heeft veel voordelen, efficiëntie, wendbaarheid, snelheid. Het is nu zaak om dit te gebruiken om concurrentieel voordeel te creëren en de klant een meerwaarde te bieden en ze aan jouw bedrijf te binden.

Tijdens deze opleiding onderzoek je op welke manieren dit mogelijk is in jouw bedrijf en bouw je een plan uit om dit om te zetten in actie.

 

Sessie 1: neem de klantenprocessen onder de loep en identificeer waar frictie ontstaat

Sessie 2: Ontdek hoe je de frictie in efficiëntie omzet

Sessie 3: Analyseer waar medewerkers echt een meerwaarde hebben in hun processen

Sessie 4: Stel een plan van aanpak op om echt meerwaarde te creëren

 

Voor wie?

Ondernemers, zaakvoerders, operationeel management met een mandaat op digitale transformatie. De verschillende modules zetten in op verschillende dimensies van waarde creatie. We reiken denkkaders aan die je voorafgaandelijk aan de modules met je collega’s van sales, HR, IT kan uitwerken.

 

Wat je hier uit haalt

De opeenvolgende sessies helpen om je te doen inzien waar je staat en naar toe wil.

Wij zorgen voor een structuurkader en de visualisering ervan, om acties of projecten te prioriteren.

 

It’s all about planning

We helpen je met de dimensies van een goed digitaal plan: wat willen we oplossen, wat moet het kunnen, wat willen we meten? We zorgen dat je een houvast hebt, een checklist voor mogelijke briefings naar implementatie partners of leveranciers.

 

 

We helpen jou concreet te maken aan welke andere zaken dan de digitale & tech toolkit er moet gewerkt worden om van digitale transformatie een succes te maken.

Wie is Antenno?
Antenno helpt om vorm te geven aan toonaangevende en marktgerichte positionering van uw bedrijf. We begeleiden in marktstrategie, organisatieontwikkeling, communicatie en digitale transformatie. We helpen organisaties met hun digitale strategie en plan.  Als marktgerichte organisatie kan u digitale tools inzetten om doorheen de hele customer of employee journey betere interacties op te zetten. Dat betekent onvermijdelijk een verandering in uw processen, teams en leiderschap. Digitale innovatie landt pas als uw medewerkers en klanten de digitale tools echt kunnen gebruiken. Een integraal digitaal veranderingstraject als ondersteuning, biedt de beste kans op echte vooruitgang.

Contactpersoon

Charlotte Vereecke

Adviseur groeien & innoveren

Wanneer

Prijs

Leden: €550.00
Niet-leden: €550.00

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans