Skip to main content
Map

Digichange Limburg

Innovatie

Slechts een minderheid (3/10) van de Vlaamse ondernemingen is op dit moment bezig met het uitwerken van een plan om digitaal te transformeren en zo te kunnen groeien. Bovendien zet 6 op de 10 ondernemingen niet in op training en opleiding van hun medewerkers rond digitale vaardigheden (bron: digiscan). Nog heel wat werk voor de boeg om onze bedrijvige Limburgse provincie digitaal op de kaart te zetten!

Competitief blijven? Digitaliseer!

Nochtans is digitale transformatie de enige weg om competitief te kunnen blijven, om talent aan te trekken en te behouden, en om jouw klanten een goede service te blijven bieden. Voor veel ondernemingen is digitale transformatie een prioriteit, maar weten ze niet hoe dit aan te pakken. Met Voka Digichange werken we aan een digitale strategie via een concreet actieplan, en nemen we de medewerkers mee als cruciaal element in de transformatie. Vanuit Voka kunnen we dit traject aanbieden met steun vanuit Vlaanderen en Europa.

  • + digitale strategie
  • + betrokkenheid medewerkers
  • + concreet actieplan
  • + noodzakelijke kennis

  Het belang voor jou? 

  Onderstaande elementen pakken we aan binnen het traject. Wie morgen nog wil meespelen, moet vandaag de digitale transformatie actief aangaan, want...

  • 90% is wél overtuigd van het belang van digitale innovatie, maar heeft geen concreet plan om hun digitale strategie operationeel te maken
  • 1 op de 4 digitale trajecten falen omdat de noodzakelijke kennis niet aanwezig is
  • Digitale projecten mislukken vaak omdat medewerkers niet actief betrokken worden

  Met dank aan onze partner

   ESFAI

  Contactpersoon

  Veroniek Hermans

  Senior adviseur innovatie & digitalisering

  Wanneer

  Prijs

  €3.800 (excl. btw) voor leden en niet-leden

  Extra info

  Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

  Voorwaarden

  Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.