Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • DigiChambers 2.0: de digitale versie om het leven te vergemakkelijken

DigiChambers 2.0: de digitale versie om het leven te vergemakkelijken

  • Online

DigiChambers is de online tool om gemakkelijk Certificaten van Oorsprong aan te vragen. Tijdens deze online sessie leggen we je stap voor stap uit hoe je DigiChambers 2.0 gebruikt en hoe je je makkelijk en veilig kan aanmelden op het vernieuwde portaal.

Telkens je certificaten afhalen bij de Kamer van Koophandel is tijdrovend. Via DigiChambers kan je certificaten echter via een digitale weg indienen. Dit gaat sneller en je doet het op een tijdstip dat jou past. Daarnaast kan je via DigiChambers ook facturen en andere documenten laten certificeren. 

Deze gratis infosessie is een uitgelezen kans om de overstap te maken naar de digitale versie. Tijdens de infosessie beantwoorden we veelvoorkomende vragen en voorzien we ruimte om zelf vragen te stellen. Een absolute aanrader voor wie op een gerichte manier de mogelijkheden van DigiChamber wil ontdekken!

Spreker

Caroline VerbekenCaroline Verbeken
Specialist exportadministratie Voka

  digichambers     VLAIO

Contactpersoon

Anoesj Mouradian

Key Account Relatiebeheerder

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Dyls februari2024